NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Annemette Voss – bagedystvinder, tv-kendis og kageekspert med flere bogudgivelser om søde sager – har ramt en vild kunstnerisk åre.

Malerierne og plakaterne her på siden er alle skabt af Annemette Voss. Under coronaen fik den kendte kage­­ekspert fra Charlottenlund kontakt til en gammel længsel efter at udtrykke sig kunstnerisk med pensel og lærred. Det er blevet til en lang række smukke, vilde og iøjefaldende malerier med vidt forskellige udtryk fra det abstrakte og grafiske til en skøn portrætserie af blå og lilla kvinder, der ikke lægger under for noget. Køberne har været der med det samme. Det første portræt som plakat solgte i 150 eksemplarer på bare to dage.

1. ‘Lion’ Akvarel Original: Solgt Som plakattryk: 30×40 cm, 299 kr. 2. ‘Oh! Really?’Akryl på lærred Original: Solgt Som plakattryk: 30×40 / 50×70 / 70×100 cm 399 kr. / 599 kr. / 899 kr. 3. ‘Caviar Rainbow’ Akryl på lærred Original, 77 x 100cm: 34.000 kr.Som plakattryk: 30×40 / 50×70 / 70×100 cm 399 kr. / 599 kr. / 899 kr. 4. VOSSxDUVED #12’ Akvarel Som plakattryk: 50×70 cm 199 kr. 5. ‘Beautiful Blue’ Akryl på lærred Original: Solgt Som plakattryk: 30×40 / 50×70 / 70×100 cm 399 kr. / 599 kr. / 899 kr. 6. Det kubistiske: ‘Colour vs Black 02’  Akryl på lærred Original, 100 x 100cm: 19.000 kr. Forhandles ikke som plakat. 7. ‘Code’ Akryl på lærred Original, 50×70 cm: 14.000 kr. Forhandles ikke som plakat

Allbyvoss
Annemette Voss er uddannet i arkitektur og design fra Det K ongelige Danske Kunstakademi, og hun vandt Den store bagedyst og Den store julebagedyst 2013. Har skrevet 16 kogebøger og skriver p.t. på to nye. Følg hende på instagram.com/annemettevoss/ og se alle hendes aktiviteter og køb malerier, plakater og kunstnotes­bøger på allbyvoss.dk

Besøg NORDs kultur butikker her:

Interview  med Pia Hutters: – fra cand. polit til kunstner

Interview med Pia Hutters: – fra cand. polit til kunstner

Jeg mødte Pia for 5 år siden, da hun netop havde valgt at lægge sin uddannelse som cand. polit bag sig for nu fuldt og helt at hellige sig kunsten. Søren Kierkegaard bruger udtrykket “be-slutningens skønhed” om det at vælge. Oftest når man skal vælge, handler det om et “ja” eller “nej”, men husk at dét ikke at vælge også er et valg. Pia har brudt cirklen og derigennem etableret viljen til at ville, som skaber evnen til at kunne.

læs mere
Helene Høie’s kunst

Helene Høie’s kunst

Indeholder stor magi – Jeg skrev for nogle måneder siden en artikel i dette magasin med temaet ”Den svære kunst at investere i kunst”. Det er meget sjældent, at jeg anbefaler konkrete kunstkøb, men der er undtagelser – og her kommer en af dem. Nu er jeg ikke den eneste, der er faldet for Helenes kunst. For 11 år siden var Peter Augustinus min nabo på Læsø. Vi delte mange interesser. Kunst, natur og ikke mindst Læsø. Ved en lejlighed besøgte vi Helenes atelier på Læsø. Det var tydeligt, at Peter var meget betaget af den oplevelse – det samme var jeg.

læs mere
En kunstner fuld af historier

En kunstner fuld af historier

Den internationale kunstner Lisbeth Lunda udstiller i Galleri HARALDUR.EU på Ordrupvej mellem 9. oktober og 5. november. Her bliver du inviteret til at komme forbi og lytte til Kashmirs musik i Marshall høretelefoner, mens du dvæler ved kunstnerens fabulerende malerier, hvor hvert enkelt værk viser en lille smule af hendes sjæl. Lisbeth Lunda kan ikke selv forstå, at det kun er godt fire år siden, hendes karriere som fuldtidskunstner begyndte efter næsten 30 år i reklamebranchen.
Efter flere soloudstillinger i Danmark og London bliver hendes malerier og artprints solgt som varmt brød, og historierne, hun fortæller med sine billeder, nærmest fosser ud af hende. Helt ny tanke: Tanken, at Lunda skulle være kunstner, havde ikke umiddelbart strejfet hende. Men hun blev mere og mere ked af at arbejde i reklamebranchen, som ikke stemte overens med hendes værdier længere. En dag sagde hendes mand: ”Hvorfor begynder du ikke at male, det har du altid elsket. Hvis du gør det helhjertet, skal jeg nok støtte dig”.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X