Vælg en side

 

Gentofte har fået en ny ejendomsmægler. En, som både bor her og som gerne vil gå den ekstra mil, så både sælger og køber får en god oplevelse. Mød Samareh Bahari Hansen. Ny indehaver af Estate på Brogårdsvej i Gentofte. En passioneret ejendomsmægler og et stort familiemenneske, der også elsker at shoppe i Gentoftegade.

 

Selvfølgelig shopper jeg også i det område, jeg bor, siger den nye Estate-mægler på Brogårdsvej.

Man bliver i godt humør, når man er sammen med Samareh Bahari Hansen. Estates på Brogårdsvej nye indehaver og ejendoms-mægler har en helt særlig og positiv smittende energi.
Samtidig signalerer hun ordentlighed og overskud. Tøjet og makeuppen sidder perfekt, også når hun har William på armen nedad Gentoftegade. Hendes yndlingsshoppegade, hvor billederne til NORDs interview med den 36-årige ejendomsmægler er taget. Flankeret af sit livs vigtigste mænd: Udover sønnen på to år, hendes mand Steen Hansen og lillebror Amir Bahari. Sidstnævnte kender mange fra Tandlægerne på Alléen i Charlottenlund.
– Min familie betyder alt for mig, siger Samareh, da vi et par dage forinden mødes på en cafe for at tale om hendes baggrund og ambitioner som nyslået selvstændig ejendomsmægler.

Ejendomsmægler med hjerne og hjerte

– Et godt boligsalg handler om at hjælpe andre. Man hjælper mennesker med at komme videre i deres liv, når deres bolig er blevet solgt, og man hjælper et nyt par eller en familie godt på vej med en ny bolig. Og i den proces vil jeg gerne være én, begge parter kan stole på. Samareh tager en tår af sin kaffe og griner, da hun også siger, at egentlig skulle hun slet ikke have været ejendomsmægler. Hun har nemlig også en kandidat i folkesundhedsvidenskab og har bl.a. arbejdet for Kræftens Bekæmpelse og Chris MacDonald.
– Det var spændende, men jeg var aldrig rigtig glad. Det var ikke sådan, at jeg stod op om morgenen og tænkte ’yes, nu skal jeg på arbejde!’ Jeg var bare ikke landet på min hylde. Det er jeg nu.

Rolige Steen fra Aalborg

Der skulle en mand til for at rykke hende over i et andet spor. Økonomen Steen Hansen fra Aalborg med fødderne solidt plantet i den jyske muld. En kærlighed der begyndte på nettet.
– Det er jo lidt pinligt at indrømme netdating, siger hun og smiler, men fortæller alligevel, at det var sådan det begyndte mellem den rolige Steen i Aalborg og udadvendte Samareh i København, og efter deres første date, er det gået hurtigt. Steen fik arbejde i København og flyttede til Sjælland, og tre måneder inden parret skulle giftes, havde Samareh en skelsættende oplevelse: Det nye par skulle som mange andre finde en lejlighed sammen, men ejendomsmægleren var ikke særlig god …

Det veluddannede salgstalent

– Han talte meget stille og forsvandt nærmest i en vinterfrakke, der var fire numre for stor … altså, jeg havde bare lyst til at ruske i ham og sige “hey, du skal sælge varen her, du skal gøre det interessant!” Bagefter sagde Steen, hvorfor prøver du så ikke? Dét ville da lige være noget for dig!
Først afviste Samareh ideen, men noget var tændt i hende. Så en dag gik hun ind i en Lokalbolig på Frederiksberg med en uopfordret ansøgning. Indehaveren faldt for Samarehs gode energi og ansatte hende kort tid efter. Hun tog også uddannelsen som ejendomsmægler sideløbende med, at hun solgte boliger for først Lokalbolig, så Nybolig og siden foråret som selvstændig med Estate i Gentofte. Der er altid blevet solgt mange boliger, hvor Samareh er mægleren, også i den korte tid hun har været i Gentofte.

Samareh med mændene i sit liv: Til højre broren Amir, i midten sønnen William og til venstre ægtemanden Steen.

”Danmark er mit hjem”

Spørger man, hvad det vigtigste er for Samareh, svarer hun prompte familien. Hun får næsten våde øjne, da vi taler om deres sammenhold.
– Vi er alle meget tætte, siger Samareh og fortæller om dengang hun og Amir kom til Danmark som ganske små fra Iran med deres forældre. Moren var økonom og faren kemiingeniør.
– Jeg er født i Iran, men vokset op i Danmark og kunne aldrig drømme om at bo andre steder end her. Danmark er mit hjem.
Forældrene er i dag skilt, og de ses alle med hinanden, men især Samareh, Amir og deres mor ses flere gange om ugen. De spiser sammen, går ud sammen, og Samarehs mor hjælper med at passe William. Hvilket er godt, når man som ordensmennesket Samareh har nok at se til med et kontor på 200 kvadratmeter og et stort hus i Gentofte – og ingen rengøringshjælp.
– Jeg kan planlægge mig ud af alt! For ligesom jeg kan lide et pænt og rent hjem, svarer jeg altid på mine mails, inden jeg går i seng i stedet for at vente til næste dag. Når man så møder ind om morgenen, har man en fri kalender til at tage hånd om alt det impulsive og sjove, der altid sker i ejendomsmæglerbranchen, når en potentiel kunde ringer med en ny sag!

 

Ejendomsmægler Samareh Bahari Hansen
  • Samareh Bahari Hansen. 36 år.
  • Ejendomsmægler, kandidat i folkesundhedsvidenskab og indehaver af Estate i Gentofte.
  • Gift med Steen Hansen, mor til Willam og søster til Amir Bahari, tandlæge og indehaver af Tandlægerne på Alléen.
Gentoftes blå humanist

Gentoftes blå humanist

Hun vil være fremtidens nye politikertype, der sætter næstekærlighed og lavere skatter lige højt. Et livssyn, præget af en visionær og turbulent opvækst og som i den grad har tegnet mennesket Marie Brixtofte.
Hvis Gentofte Rådhus bliver Maries – med det kendte efternavn Brixtofte – nye arbejdsplads, så er det er ikke første gang, at hun skifter karriere. Hun er gået fra at være økonom og en succesfuld investment-banker for bl.a. JP Morgan i London, til at blive psykolog, forfatter og foredragsholder – og nu stiller hun op for Radikale Venstre i Gentofte til kommunalvalget.
– Jeg elsker tal og økonomi lige så meget, som jeg elsker at hjælpe andre, siger den 42-årige byrådskandidat, der til dagens fotografering i Gentofte-rådhusets smukke rum mere er klædt som en investmentbanker end den hippie-psykolog, hun også påstår at være.

læs mere
Fra CEO til eget ismejeri

Fra CEO til eget ismejeri

Søren Thomsen har rejst verden rundt som CEO for store virksomheder. Nu har han åbnet Møllenborg Ismejeri i Charlottenlund. Et sted, der kan og vil mere end at sælge hjemmelavet is til kvalitetsbevidste kunder. Der er ikke mange ismejerier, hvis overhovedet nogen, hvor man kan sidde med sin bærbar i et særligt indrettet rum med sofaer og arbejds-kroge, mens man nyder sit bæger hjemmelavet is og en kop baristakaffe. Året rundt.

læs mere
Seks af de bedste

Seks af de bedste

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord? Regine Liljengren: At købe og sælge sin bolig er den ultimative tillidssag og i en uafhængig forretning som vores, er det langt nemmere at yde en skræddersyet service. En god bolighandel tager nemlig altid udgangspunkt i den enkelte families behov, og hvor vigtigheden i at give dem en tryg og god oplevelse står øverst på vores dagsorden. Vi er fem ansatte i en dedikeret og super-lokal forretning, og flere af os er født og opvokset i området.

læs mere

error: Content is protected !!
X