Vælg en side

 

Gentofte har fået en ny ejendomsmægler. En, som både bor her og som gerne vil gå den ekstra mil, så både sælger og køber får en god oplevelse. Mød Samareh Bahari Hansen. Ny indehaver af Estate på Brogårdsvej i Gentofte. En passioneret ejendomsmægler og et stort familiemenneske, der også elsker at shoppe i Gentoftegade.

 

Selvfølgelig shopper jeg også i det område, jeg bor, siger den nye Estate-mægler på Brogårdsvej.

Man bliver i godt humør, når man er sammen med Samareh Bahari Hansen. Estates på Brogårdsvej nye indehaver og ejendoms-mægler har en helt særlig og positiv smittende energi.
Samtidig signalerer hun ordentlighed og overskud. Tøjet og makeuppen sidder perfekt, også når hun har William på armen nedad Gentoftegade. Hendes yndlingsshoppegade, hvor billederne til NORDs interview med den 36-årige ejendomsmægler er taget. Flankeret af sit livs vigtigste mænd: Udover sønnen på to år, hendes mand Steen Hansen og lillebror Amir Bahari. Sidstnævnte kender mange fra Tandlægerne på Alléen i Charlottenlund.
– Min familie betyder alt for mig, siger Samareh, da vi et par dage forinden mødes på en cafe for at tale om hendes baggrund og ambitioner som nyslået selvstændig ejendomsmægler.

Ejendomsmægler med hjerne og hjerte

– Et godt boligsalg handler om at hjælpe andre. Man hjælper mennesker med at komme videre i deres liv, når deres bolig er blevet solgt, og man hjælper et nyt par eller en familie godt på vej med en ny bolig. Og i den proces vil jeg gerne være én, begge parter kan stole på. Samareh tager en tår af sin kaffe og griner, da hun også siger, at egentlig skulle hun slet ikke have været ejendomsmægler. Hun har nemlig også en kandidat i folkesundhedsvidenskab og har bl.a. arbejdet for Kræftens Bekæmpelse og Chris MacDonald.
– Det var spændende, men jeg var aldrig rigtig glad. Det var ikke sådan, at jeg stod op om morgenen og tænkte ’yes, nu skal jeg på arbejde!’ Jeg var bare ikke landet på min hylde. Det er jeg nu.

Rolige Steen fra Aalborg

Der skulle en mand til for at rykke hende over i et andet spor. Økonomen Steen Hansen fra Aalborg med fødderne solidt plantet i den jyske muld. En kærlighed der begyndte på nettet.
– Det er jo lidt pinligt at indrømme netdating, siger hun og smiler, men fortæller alligevel, at det var sådan det begyndte mellem den rolige Steen i Aalborg og udadvendte Samareh i København, og efter deres første date, er det gået hurtigt. Steen fik arbejde i København og flyttede til Sjælland, og tre måneder inden parret skulle giftes, havde Samareh en skelsættende oplevelse: Det nye par skulle som mange andre finde en lejlighed sammen, men ejendomsmægleren var ikke særlig god …

Det veluddannede salgstalent

– Han talte meget stille og forsvandt nærmest i en vinterfrakke, der var fire numre for stor … altså, jeg havde bare lyst til at ruske i ham og sige “hey, du skal sælge varen her, du skal gøre det interessant!” Bagefter sagde Steen, hvorfor prøver du så ikke? Dét ville da lige være noget for dig!
Først afviste Samareh ideen, men noget var tændt i hende. Så en dag gik hun ind i en Lokalbolig på Frederiksberg med en uopfordret ansøgning. Indehaveren faldt for Samarehs gode energi og ansatte hende kort tid efter. Hun tog også uddannelsen som ejendomsmægler sideløbende med, at hun solgte boliger for først Lokalbolig, så Nybolig og siden foråret som selvstændig med Estate i Gentofte. Der er altid blevet solgt mange boliger, hvor Samareh er mægleren, også i den korte tid hun har været i Gentofte.

Samareh med mændene i sit liv: Til højre broren Amir, i midten sønnen William og til venstre ægtemanden Steen.

”Danmark er mit hjem”

Spørger man, hvad det vigtigste er for Samareh, svarer hun prompte familien. Hun får næsten våde øjne, da vi taler om deres sammenhold.
– Vi er alle meget tætte, siger Samareh og fortæller om dengang hun og Amir kom til Danmark som ganske små fra Iran med deres forældre. Moren var økonom og faren kemiingeniør.
– Jeg er født i Iran, men vokset op i Danmark og kunne aldrig drømme om at bo andre steder end her. Danmark er mit hjem.
Forældrene er i dag skilt, og de ses alle med hinanden, men især Samareh, Amir og deres mor ses flere gange om ugen. De spiser sammen, går ud sammen, og Samarehs mor hjælper med at passe William. Hvilket er godt, når man som ordensmennesket Samareh har nok at se til med et kontor på 200 kvadratmeter og et stort hus i Gentofte – og ingen rengøringshjælp.
– Jeg kan planlægge mig ud af alt! For ligesom jeg kan lide et pænt og rent hjem, svarer jeg altid på mine mails, inden jeg går i seng i stedet for at vente til næste dag. Når man så møder ind om morgenen, har man en fri kalender til at tage hånd om alt det impulsive og sjove, der altid sker i ejendomsmæglerbranchen, når en potentiel kunde ringer med en ny sag!

 

Ejendomsmægler Samareh Bahari Hansen
  • Samareh Bahari Hansen. 36 år.
  • Ejendomsmægler, kandidat i folkesundhedsvidenskab og indehaver af Estate i Gentofte.
  • Gift med Steen Hansen, mor til Willam og søster til Amir Bahari, tandlæge og indehaver af Tandlægerne på Alléen.
Walk & Talk med Søren Sko

Walk & Talk med Søren Sko

Når kærligheden rammer, så siger man ja, især når man hedder Søren Sko. Rina Mardahl gik en tur med den kendte sanger og komponist ved Charlottenlund Fort til en udendørssamtale om den lange musikkarriere og det at forelske sig igen. Hvis ungdommens sommer har en lyd, er det Sørens Skos stemme i min lyserøde walk-man, der synger On a Long Lonely Night. Søren griner, da jeg fortæller ham det på vej op ad trapperne til Charlottenlund Fort. – Ja, det er virkelig et tidløst album, siger Søren Sko, der siden 1990 har været den anden halvdel i succesduoen Sko/Torp med musikeren Palle Torp minus de syv år, hvor Søren og Palle engagerede sig i andre musikalske projekter for at blive gendannet i 2004. I dag turnerer det musikalske makkerpar land og rige rundt. Hvor længe endnu? Søren er jo ingen årsunge længere, selvom han virker nok så vital og levende.
– Til jeg ikke kan mere! For jeg elsker vores ’drengeklub’, men jeg har da en drøm om på et tidspunkt at flytte til Bali. Men ikke endnu. Lige nu savner jeg bare at komme ud at rejse. Savner min frihed efter corona. Om det så bare er en tur til Tyskland, lyder det på klingende århusiansk.

læs mere
Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X