NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Endelig, langt om længe er der premiere på den nye James Bond film ‘No Time to Die’. I filmen er Bond ikke længere aktiv agent, men nyder sit otium på Jamaica. Freden forstyrres dog da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer forbi… NORD Magasinet har her 10 bud på gadgets, som giver dig lidt James Bond ‘aura’ i dit liv.

james bond gadget

BOND’S JETPACK
Et jetpack er en raket, du spænder på ryggen og flyver med, og er kendt fra flere Bond film. Verdens eneste træningscenter for jetpack ligger i Californien. Du får et to dages kursus hos jetpackaviation.com. Pris 31.300 kr.

james bond gadget

BOND’S SOLBRILLER
James Bond bærer i No Time To Die et par elegante Barton Perreira’s Courtier-solbriller. Solbrillerne fås i en særlig 007 udgave med indgravering og 007 etui og renseklud. Set på bartonperreira.com. Pris 3.950 kr.

james bond gadget

BOND’S TØFLER
Er man lidt af en tøffelthelt og ikke slår til på bilen eller mc’en, ja så må man nøjes med Bond’s badetøfler. På nogle fotos fra optagelserne på Jamaica bærer Daniel Craig Havaianas flip floppere i farven sennep. Kan købes på Zalando. Pris 299 kr.

BOND’S CHAMPAGNE
Til Bond hører der naturligvis champagne af mærket Bollinger. For at fejre udgivelsen af No Time To Die 25 har Bollinger produceret en Limited Edition Champagne af 2011-årgangen. Netop det år gav perfekte betingelser for Pinot Noir. Champagnen kommer i en eksklusiv gaveæske af træ og glas med indgravering af alle 25 filmtitler. Pris 1.695 kr.

james bond gadget

BOND’S BIL
Naturligvis skal der en Bond bil til. Aston Martin fejrer udgivelsen af No Time To Die med hele to eksklusive 007 specialudgaver – Vantage og DBS Superleggera – inspireret af bilerne i filmen. Fås i begrænset antal!
Se Aston Martin’s hjemmeside. Pris 2.3 million kr. (DBS Superleggera – uden afgift) Pris 1.1 million kr. (Vantage – uden afgift)

james bond gadget

BOND’S MC
Den ultrafede Triumph Scrambler 1200 Bond Edition motorcykel bliver med kun 250 eksemplarer en af Triumphs mest eksklusive og eftertragtede moderne klassikere. Hver ejer modtager også en særlig skræddersyet overdragelsespakke plus et signeret brev fra Triumph’s CEO Nick Bloor. Køb via Triumph’s hjemmeside. Pris fra 161.500 kr. (uden afgift)

james bond gadget

BOND’S SKO
Nu kan du bogstaveligt gå i James Bonds sko, hvis du ellers kan fylde dem ud. Crockett & Jones frigiver en Limited Edition 007 for at fejre No Time To Die. Du kan tilmelde dig Crockett & Jones hjemmeside. Pris 7.400 kr.

james bond gadget

BOND’s OFFROADER
Landrover er en af stjernerne i No Time To Die. Derfor hører det også med til James Bond auraen at have én stående i garagen. Der er heldigvis både nye og brugte modeller med: Den nye Defender og Range Rover Sport SVR er helt nye, men på Jamaica kører Bond en ældre Land Rover III, og klassiske Range Rover modeller fra 1980’erne medvirker i scenerne fra Italien. Bilerne kan ses på Landrovers hjemmeside. Landrover New Defender: Pris fra 870.720 kr.

Besøg NORDs bil butikker her:

Ingen indlæg fundet.

Top 10 sejler-gadgets

Top 10 sejler-gadgets

Nu bliver sejlersæsonen skudt i gang. Derfor er det på høje tid at få de rigtige 2022 gadgets med ombord på båden. NORD har her 10 bud på de bedste sejler-gadgets. Ship ohøj!

Gale geniale gadgets

Gale geniale gadgets

Vinter-OL står for døren, men har du ikke indløst billet til Beijing kan du købe både guld, sølv og bronze i gadgets. For en sportsnørd er der nemlig ikke noget som at kunne måle og veje enhver præstation ned i mindste detalje. Her er nogle af de mest gale og geniale gadgets til sport i 2022. Klogt Sjippetov: Tangram sjippetovet er et fremtids-makeover af det traditionelle sjippetov. Hele 23 LED’er og et væld af magnetiske sensorer kan overvåge træningsdetaljer, kalorieforbrænding og endda logge dataene.
Klogt sjippetov! Set hos Apple.com til 699 kr.


error: Indhold er beskyttet.
X