Vælg en side

Nyt køkken med ekstra værelse som bonus

Den charmerende lejligheds gamle køkken er blevet til børneværelse, og et nyt Invita køkken har gjort den tidligere spisestue til hjemmets centrum.

Da Henrik og Helene for første gang så den charmerende lejlighed på 136 m² i det centrale København, følte de sig straks hjemme.

Invita Hørsholm

– Der var en del, der skulle gøres, men det afskrækkede os på ingen måde. Vi kunne se mulighederne,fortæller Helene. I dag er mulighederne blevet til virkelighed. For familien var det afgørende, at lejligheden blev ved med at fremstå helstøbt og harmonisk, selvom man valgte at lave om på rumfordelingen.

Vejen til drømmekøkkenet
Helene besøgte flere køkkenfirmaer og fortalte om sine idéer. Konsulenten Klavs fra Invita på Frederiksborggade kunne straks se mulighederne og havde samtidig stor erfaring med at flytte køkkener i de smukke københavnske herskabslejligheder. Helene valgte derfor Invita til at føre familiens drømmekøkken ud i livet.

Invita Hørsholm

– De smukke herskabslejligheder i København er fra en tid, hvor køkkenet typisk lå bagerst i lejligheden og var noget, som tjenestefolkene brugte. I dag er køkkenet et samlingsrum, og så vil mange have glæde af at flytte det, så det får en central plads i lejligheden. Ofte med en bonus i form af et ekstra værelse, forklarer Klavs fra Invita. Det er naturligvis ikke helt uden udfordringer at flytte køkkenet, når man bor i etageejendom.

Invita Hørsholm

– Det var afgørende for os at bevare de smukke paneler, for de er en karakteristisk del af lejligheden. Jeg havde en idé om at få lavet et klassisk køkken med fyldningslåger i samme stil som panelerne, og det vendte jeg med Klavs, fortæller Helene. Efter at have set lejligheden havde Klavs imidlertid en anden idé:

– Idéen om at gøre spisestuen til køkken var rigtig god. Vi snakkede også om, at det var vigtigt, at det ikke kom til at ligne et traditionelt køkken, men mere fik karakter af at være et familierum. Derfor foreslog jeg en mere minimalistisk og moderne løsning, der fremhævede panelerne i stedet for at efterligne dem. Helene havde selv fravalgt overskabe for ikke at gøre rummet tungt, og den beslutning var jeg helt enig i.

Invita Hørsholm
Usserød kongevej 65A
Hørsholm
Telefon 44 20 51 50
invita.dk

Åbningstider
Mandag-fredag 10-17.30
Lørdag: 10-14

Besøg NORD’s Bolig butikker her:

Lej en robot til din have

Lej en robot til din have

Tænk, hvis du havde din helt egen gartner, der holdt græsplænen perfekt slået, uden at du skulle røre en finger. Ordrup Værktøjsmagasin tilbyder nu en all inclusive ordning på en smart iMOW robotplæneklipper. Den bliver leveret og installeret i din have, og slår...

læs mere
Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Her er uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

læs mere
error: Content is protected !!
X