Vælg en side

Få det smil, du altid har drømt om, med Invisalign. Tandlæge Heidi Lund har dygtiggjort sig i kosmetiske tandbehandlinger, og hun er en af Danmarks førende Invisaligntandlæger.

Det er aldrig for sent at få rettet tænder. Bare se på tandlæge Heidi Lunds Instagram. Her dukker det ene glade smil op efter det andet. Alle har fået rettet tænder hos Tandlæge Heidi Lund i Hørsholm. Udover at være en klassisk og moderne tandlægepraksis med 12 ansatte, har Heidi Lund selv dygtiggjort sig i kosmetiske tandbehandlinger – herunder Invisalign. Kosmetisk tandretning med usynlige plastskinner, som på ingen måde kan sammenlignes med ganebøjler og ’togskinner’.

Avanceret computerteknologi

Invasilign er et højtudviklet skinnesystem special–designet ud fra en 3D-scanning. De er gennemsigtige – den usynlige tandbøjle – og på verdensplan har mere end 12 millioner mennesker fået rettet tænder med Invisalign. Som tandlæge skiller Heidi Lund sig ud med sin store kosmetiske erfaring og viden. Hun har en diplomuddannelse fra London i Invisalign og er den første herhjemme, der er ved at tage en mastergrad i Clear Aligners, som betyder, at hun kan behandle med alle typer af usynlige bøjler, herunder Invisalign. Derudover har det kosmetiske været tandlægens hjerteblod, siden klinikken åbnede i 2005.

Sådan foregår det

En Invisalign-tandretning indledes med en grundig undersøgelse: Røntgen, fotos af tænder og ansigt, og en fuldstændig registrering af tænder og bid. Der laves også en 3D-simulering af dit nye smil. Materialet sendes til Invisalign, og efter Heidi Lunds anvisninger udarbejdes den endelige behandlings–plan. Konsultationen til Invisalign-behandling er gratis. Et typisk Invisalign-forløb tager 8-12 måneder. Du har skinnerne på 20-22 timer i døgnet og skifter skinne en gang ugentlig. Smerter? Nogle oplever lidt ømhed. Holder resultatet?
Ja, men tænder, der er blevet rettet, vil gerne rykke sig tilbage, så der er enkelte forholdsregler: Tandlægen sætter en lille tråd bagpå tænderne, og i minimum de første seks måneder efter tandretningen skal du sove med nogle særlige skinner. Men du har fået dit drømmesmil, så det er en lille ’pris’ at betale for at beholde det.

 


Snorlige tænder efter tandretning med Invisalign.


Invisalign kan også rette mellemrum.

Invisalign pris

Forundersøgelse inkl. 3D-scanning GRATIS.
Tandretning 15.000-45.000 kr.
Gennemsnitsforløbspris 30.000-45.000 kr.

Blegning halv pris

Normalpris 3.000 kr.
Din pris 1.500 kr.
Gælder i september og oktober. Oplys at du har set tilbuddet i NORD

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X