Vælg en side

Din blodtype har alt at gøre med, hvordan du fordøjer din mad, din evne til at reagere på stress, din mentale tilstand, effektiviteten af dit stofskifte og styrken af dit immunsystem.

I erkendelse af tidens pandemier og livsstils-sygdomme bør du kende din blodtype og tilpasse din kost og gøren med det fantastiske resultat, at dit helbred og energiniveau forbedres. Får du professionel vejledning, opnår du en mere effektiv og langtidsholdbar effekt. Kød fra fx vildt og okse er gavnligt for dig, hvis du er en blodtype O. Blodtype A, bør derimod undlade kødet. Forskningen viser, at en blodtype O har den rigtige mavesyre og enzymsammensætning til at nedbryde og optage kødet. Blodtype A får derimod typisk problemer med fordøjelsessystemet pga. mindre af samme. Kroppen ved bedst, hvis du lytter til den, men har en blodtype A lyst til at spise kød, kan det skyldes følelsesladede erindringer om hyggelige måltider, hvor kød indgik. Disse minder vækker lyst til kødet, men ikke pga. et fysisk behov.

Bedre helbred og mere energi

Der er meget hjælp at hente i naturlige tilskud af enzymer, aminosyrer, urter og gode råd om tilbered-ning og valg af kost. Der er mening i, at hvis fx for-døjelsessystemet bruger ekstraordinære kræfter på at fordøje, så falder energien, og både den psykiske og fysiske tilstand påvirkes. Hvis du ernærer din krop med det, den har brug for, så får du til gengæld bedre helbred og mere energi.

Genvind balancen

Døjer du med helbredet, vil optimere sports-præstationer, tabe overskydende vægt eller bremse autoimmune reaktioner, er der hjælp at hente ved at gå på opdagelse i blodtypekosten. At ændre kost-vaner kan være udfordrende. Det tager tid at ændre rytmer, finde nye veje i supermarkedet, navigere igennem måltider til en familie med forskellige blodtyper etc. Målet er balance, og så snart du ser og mærker de gode resultater, er arbejdet og indsatsen det hele værd.

Maria Vishof

Aut. Holistisk Biomediciner.
aplacebyvishof.dk

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.