NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Janni Ree fra tv-programmet “Forsidefruerne” siger om vampyrbehandlingerne med eget blodplasma: “Jeg har fået en flot glød i huden og et mere ungdommeligt look. Min hud stråler og blev mere ensartet allerede efter første behandling. Jeg kan varmt anbefale både behandlingen og AGATAs dygtige personale”.

Kim Kardashians hemmelige skønhedsvåben er en blodig affære. Men den er 100% naturlig, og så virker den!

Hollywoodstjernerne gør det på stribe. Får den populære vampyr­behandling med eget blod. Og det er der flere gode grunde til, når drømmen er en synligt yngre og opstrammet hud med en smukkere og jævnere hudstruktur. Også efter akne eller andre småskader i huden.

Kroppens eget skønhedsserum

PRP, som behandlingen også kaldes, er en forkortelse for ”Platelet Rich Plasme”, der betyder blodpladerig plasma. Det er kroppens eget reparationsserum, og når det bruges til hudforyngelse, frigives vækst­faktorer i huden, som fremskynder repara­tions­processerne og stimulerer dannelsen af nyt kollagen og elastin. Det fortæller Aneela Tareen, der er medejer af AGATA AESTETICS i Hellerup, som er blandt landets førende klinikker i high-end skønhedsbehandlinger.


Aneela Tareen som er medejer af AGATA AESTETICS i Hellerup

Nul kemi – kun egne lækre celler

– Den såkaldte vampyrbehandling er 100% naturlig, da vi jo kun bruger dine egne specifikt udvalgte lækre celler fra blodet. Så her er nul kemi og ingen syntesiske stoffer. Mere naturligt kan det ikke blive, understreger Aneela Tareen.
– Det er også værd at nævne, at du ikke får hævelser som fx efter laserbehandlinger – og at downtime kun er ca. 48 timer. Herefter kan du gå på job.
AGATA klinikkens typiske kunder er kvinder og mænd fra starten af 20’erne og opefter, som vil give huden et boost, der forbedrer hudens farve og glød, reducerer rynker og fine linjer og mindsker store porer. Skal huden forynges, behandles ansigt, hals og decolleté. Også kunder med ar efter akne og andre hudskader oplever en synligt glattere og finere hudstruktur. Klinikken behandler også operationsar på hele kroppen.

Den perfekte kombibehandling

– Har man mange karsprængninger eller udtalte pigmentforandringer anbefaler vi at starte med en IPL lysbehandling og efter ca. 3 uger kombinere med en PRP-behandling. Det giver fantastiske resultater, fortæller Aneela Tareen. PRP kan også med fordel kombineres med kemiske peels inden vampyr­behandlingen.
Behandling med PRP har været kendt i Danmark i ca. 10 år – dog mest til at helbrede muskel- og ledbånds­skader. Men i de senere år har metoden også vundet indpas i den kosmetiske verden, da den er uhyre effektiv og meget naturlig. Det fulde resultat kan ses efter ca. 3 måneder, og det forbedres fortsat i op til 1 år efter behandlingen. Man kan gentage behandlingen efter 6-12 måneder – baseret på en individuel anbefaling.
Aneela fortæller, at behandlingen, der tager 30-60 minutter, ikke gør ondt, da der anvendes lokal­bedøvende creme. Undgå solen i mindst 72 timer bagefter og brug generelt solcreme SPF50. Det er altid en god idé, understreger hun.

High-end skønhedsbehandlinger i hellerup

Hos AGATA Aesthetics på Hellerupvej 5 i Hellerup foretages der primært kosmetiske behandlinger som laser IPL, kemisk peeling, botox, fillers, microneedling og PRP (vampyrbehandling) samt forundersøgelser og efterbehandlinger til plastikkirurgi. Her tryller et håndplukket team af de dygtigste behandlere under kyndig ledelse af den daglige leder, Aneela Tareen, der ejer klinikken sammen med sin mand, special­læge i plastikkirurgi Abdul Tareen. Her prioriteres den ypperste kvalitet til skarpe priser.

PRP-behandling – pris fra 5.000 kr.


Også hud med skader og aknear kan opnå den fineste glatte og ensartede hudstruktur med den 100% naturlige vampyrbehandling.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X