Vælg en side

Hår der holder, er Soul of Hair’s mærkesag. Også for model Annemette som fik ny frisure, der signalerer masser af attitude, og også ser godt ud om to måneder.

Når man som Annemette er studerende, så bliver der sparet op til frisørbesøgene hos den Aveda-certificerede frisørsalon Soul of Hair. Derfor skal hun også have salonens eksklusive ”vi-gør-hvad-der-skal-til-behandling.” Klip, farve, luksuskure og styling fra øverste hylde. Perfekt til Anne-mettes sommerslidte lange hår.

Toning og klip

Indehaver af Soul of Hair frisør Jannie vælger sammen med frisør Merle en toning, der både giver dybde og glans samt en naturlig overgang til, når håret vokser. Dernæst klipper Jannie etager kaldet ”disconnected layers”. Kortere etager som ”skubber” til de længere etager, så håret fylder de rigtige steder.

Merle fra Soul of Hair har lagt makeup på makeover-model Annemette.

Luksuskure og lækker makeup 

Annemette får en luksuriøs anti-frizz hårbehandling og en genopbyggende tre-trins kur fra Aveda.

Som Jannie siger til hende: ”Du er allerede smuk, og vi sørger for, at dit hår også er det”. Merle går i gang med makeuppen: Ligesom den langtidsholdbare frisure får Annemette farvet bryn og vipper, så hun også har glæde af sit nye look fremover. Makeuppen fremhæver hendes smukke ansigtstræk og øjen-skyggen giver et twist af ”attitude.”

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Rich Caviar

Rich Caviar

”Jeg har altid fokuseret på at fremstille fremragende produkter, der rent faktisk virker. PRIVATE er afprøvet og testet af mig og mine berømte hårstylistkollegaer samt mine krævende PRIVATE kunder.”

læs mere
Forkæl dit hår

Forkæl dit hår

Der er er stor forskel på hårprodukter. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, men få det maksimale ud af din shampoo og conditioner, tilpasset til dine behov
og din hårtype.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X