NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

… som du til foråret kan nyde og, som vi glæder os til at dele med jer.

 

”Alt hvad vi var” er amerikanske Lara Prescotts fængslende debutroman om tilblivelsen af Boris Pasternaks romanklassiker ”Doktor Zjivago”, om tiden før, under og efter udgivelsen, og hvilken rolle romanen kom til at spille bl.a. som ”våben” under Den Kolde Krig. Om hemmelige propagan-damissioner, stridende regeringer, bøger brugt som våben, personlige intriger, kærlighed og hjertesorg.

En utrolig historie om tilblivelsen af en roman, som var med til at ændre verdens gang.

Lara Prescotts, alt hvad vi var, 299,95 kr.

 

Alicia Berenson lever som succesfuld billed-kunstner. Hun er gift med en kendt modefotograf, og på overfladen er hendes liv perfekt. Men en aften, da Alicias mand kommer hjem fra arbejde, skyder hun ham fem gange i hovedet, hvorefter hun nægter at tale igen.

”Den Tavse Patient” er årets spændingsroman med internationale salg til udgivelse i over 40 lande og solide bestsellerplaceringer i både USA og England. Filmrettighederne er solgt, Brad Pitts produktions-selskab.

Alicia Berensen, Den tavse patient, 299,95 kr.

 

Claus Dalby: Hold vægten Plantemad fra mit grønne køkken 

299,95 kr.

Man siger, at det er svært at tabe sig, men endnu vanskeligere at holde vægten. Faktisk viser forskning, at rigtigt mange af de mennesker, der taber en masse kilo, snart tager dem på igen. Dette er ikke sket for Claus Dalby. Her, snart et år efter udgivelsen af sin første bog, holder han en stabil vægt. Og han er sikker på, at det er for livet.

Det skyldes i høj grad, at Claus Dalby helt fra begyndelsen valgte, at der ikke skulle være tale om en diæt eller en kur. Hemmeligheden er ganske enkel: det handler om en livstilsændring; at tage grydeskeen i den anden hånd og begynde at spise meget mere grønt og groft. Dette fortæller Claus Dalby om i bogen med over hundrede nye opskrifter. 

 

 

Susanne Søberg: Hop i havet 

199,95 kr.

Den første bog om de seneste års helt store trend. Lær at bruge havet året rundt, og hør hvilke fordele det har for både helbred og humør.  

Solen skinner bag de gråhvide skyer en vintermorgen i Danmark. Ude i det blåsorte hav har tågen lagt sig som et bredt hvidt tæppe. Der er frost i luften, og det bider i kinderne. En gruppe mænd og kvinder går ned ad en badebro og smider badekåberne. De er nøgne nu. For enden af broen vender de sig uden tøven og går beslutsomt trin for trin ned af stigen. `Plup´ lyder det. De svømmer rundt for en kort tid og går op på badebroen igen. De smiler og griner højlydt sammen – wauw en energi!  

Vinterbadning er sundt for både krop og sjæl. Pd.D. og forsker Susanna Søberg guider dig ned af stigen, ud i vandet med helt konkrete råd til at blive vinterbader – også selvom du synes, det er koldt. Derudover fortæller hun, hvilke fordele vinterbadning har for kredsløb, fedtdepoter, forbrænding, energi og velvære. For i en travl og teknificeret hverdag er det lykken at være i kontakt med naturen året rundt. 

FBS Massage udvider til Hellerup

FBS Massage udvider til Hellerup

Klinikken blev oprindeligt etableret tilbage i 1992 og har ligget i 30 år på Frederiksberg. Nu udvider vi til Strandvejen 98 i Hellerup. Vi tilbyder massage, akupunktur, cupping og zoneterapi.

læs mere
Ny bog med 70 lækre  og smukke snacks til  selskab & fest

Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

læs mere
Få trådløs lyd High-Performance  Audio

Få trådløs lyd High-Performance Audio

High-Performance Audio i hjertet af København har fingeren på pulsen bl.a. med de bedste løsninger inden for trådløs lyd. Besøg butikken tæt på Nyhavn og oplev KEF LS60 Wireless, nyeste teknologi inden for trådløs lyd – bedre bliver det simpelthen ikke.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X