Vælg en side

Hellerup Lyskopi på Callisensvej er den ideelle partner, når du ønsker at skabe opmærksom om din forretning eller dit firma med fx flyers, gocards, logo og stickers til vindue og meget mere.

 

Skal I have fat i kunder eller publikum til et event, en fernisering, eller vil du gøre opmærksom på en spændende ny kollek-tion, som ankommer lige om lidt, så grib fat i Hellerup Lyskopi og få hjælp til hurtigt at få klaret din printopgave.

En stabel flotte gocards med et fedt motiv, en flyer eller t-shirts, som fortæller mere om, hvad I kan tilbyde, kan være lige det, I mangler.

– Vi kan stå for hele din tryksag fra idé til tryk, siger Thomas Rønning, som ejer Hellerup Lyskopi.

 
Designhjælp

Hellerup Lyskopi agerer også som reklamebureau –til en meget billigere pris – og kan stå for fx tryksager fra idé og designhjælp til færdig brochure.

– Måske har du lige startet virksomhed og har brug for input til, hvad der kan tiltrække opmærksomheden, når du skal ud og præsentere dit produkt, og det kan vi altsammen stå for, siger ejeren, Thomas Rønning.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.