NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hellerup Lyskopi på Callisensvej er den ideelle partner, når du ønsker at skabe opmærksom om din forretning eller dit firma med fx flyers, gocards, logo og stickers til vindue og meget mere.

 

Skal I have fat i kunder eller publikum til et event, en fernisering, eller vil du gøre opmærksom på en spændende ny kollek-tion, som ankommer lige om lidt, så grib fat i Hellerup Lyskopi og få hjælp til hurtigt at få klaret din printopgave.

En stabel flotte gocards med et fedt motiv, en flyer eller t-shirts, som fortæller mere om, hvad I kan tilbyde, kan være lige det, I mangler.

– Vi kan stå for hele din tryksag fra idé til tryk, siger Thomas Rønning, som ejer Hellerup Lyskopi.

 
Designhjælp

Hellerup Lyskopi agerer også som reklamebureau –til en meget billigere pris – og kan stå for fx tryksager fra idé og designhjælp til færdig brochure.

– Måske har du lige startet virksomhed og har brug for input til, hvad der kan tiltrække opmærksomheden, når du skal ud og præsentere dit produkt, og det kan vi altsammen stå for, siger ejeren, Thomas Rønning.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X