NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Adeas Privathospital står bag Sundhedscenter i Parken. Her kan du få foretaget en grundig helbredsundersøgelse af landets fremmeste eksperter.

Din krop er det vigtigste du har, og med en helbredsundersøgelse kommer du skavanker og sygdomme i forkøbet. På en af landets største og mest kom-petente private privathospitaler – Adeas – kan du nu få foretaget en tilbundsgående helbredsundersøgelse. Administrerende direktør Kim Hafstrøm fortæller, at helbredsundersøgelser er et stort ønske blandt privathospitalets klienter. Især virksomhederne, hvor ni ud af ti overvejer, eller allerede er i gang med, at få fortaget en helbreds-undersøgelse af deres nøglemedarbejdere. Det ønske er nu imødekommet med Adeas Sundhedscenter.

Fang sygdommen tidligt

Du behøver ikke være ansat i en virksomhed for at få besked om skjulte sygdomme. Alle kan booke en helbredsundersøgelse uden ventetid i Adeas Sund-hedscenter. Helbredsundersøgelsen fås i tre udgaver eller skræddersys den enkeltes behov. Det kan være henvisning fra egen læge med fokus på en specifik problemstilling. Fx mistanke om endokronologiske sygdomme såsom diabetes, knogleskørhed, stofskifte-sygdomme m.m. eller helt generelle helbredsunder-søgelser – også selvom du føler dig sund og rask. Mange sygdomme kan leve i flere år, uden du mærker noget eller kun lidt til dem. Fx forhøjet kolesteroltal og blodtryk, men også alvorligere sygdomme, som de færreste opdager på et tidligt stadie.

Speciallæger lige ved hånden

Sundhedscenteret kan trække på mange forskellige metoder i deres helbredsundersøgelser. Først og fremmest ultralyd til diagnosticering af alle slags sygdomme. Men også arbejds-EKG til udredning af hjertesygdomme samt scanning af leveren og ab-domen-scanning ved udredning af eksempelvis betændelsestilstande, kræft og kræftspredning i bughulens organer. Der kan udredes for alle tænkelige allergier samt iværksættes lungemedicinske under-søgelser m.m. Det bedste er, at du ikke behøver lede efter en specialist, hvis helbredsundersøgelsen viser, at der er behov for yderligere vurdering af en specialist. Adeas absolutte kernekompetence er privat-hospitalets store ekspertteam. 40 håndplukkede speciallæger er tilknyttet privathospitalets afdelinger, som er eksklusivt placeret i Parken.

 

Besøg NORDs sundheds butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X