Vælg en side

Håndværk

Din lokale møbelpolstrer – Møbel­polstreren

Din lokale møbelpolstrer – Møbel­polstreren

Brug lokale håndværkere og dygtigt fagfolk, når du skal i gang med at give nyt liv til gamle møbler. Skal du have ’ny’ sofa? Tendensen siger personlige hjem, og der er møbel­polstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbel­polstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligt­ende tilbud. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stof­leverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem.

læs mere
Indramning Charlottenlund

Indramning Charlottenlund

Her kan du få personlig rådgivning og hjælp til at finde frem til den flotteste indramning af netop dit billede. Rammerne er specielle. Hvis du søger den gode kvalitet, de spændende træsorter – med og uden udskæringer -, rammer i gammel sydeuropæisk stil – primært italiensk eller et mere moderne udvalg af trærammer, både i rå stil og i flotte lakeringer.

læs mere
MIH VVS Hellerup

MIH VVS Hellerup

MIH tilbyder alle former for VVS- og el-arbejder fra ejendomsservice, vand- og afløbsinstallationer, gasinstallationer, fjern- og centralvarme, ventilation, sanitet og tagarbejde, underentrepriser, fagentrepriser og hovedentrepriser.

læs mere
Glarmester Hellerup

Glarmester Hellerup

Hos Glarmester Henrik & Bent er man specialister i alt inden for glas til private og erhverv. Lige fra energiruder, nye vinduer og døre, brusedøre og vægge til spejle, badeværelsesspejle og butiksruder. Hele tre afdelinger arbejder sammen for at give det største udbud og service. Få et uforpligtende tilbud på mail.

læs mere
Schrøder cykler

Schrøder cykler

De senere år har retro-bølgen haft en stor renæssance – især blandt cykler, hvilket har givet Schrøder god fart i hjulene, idet dens håndbyggede stel står som noget af det ypperste i verden. Derudover leveres også Raleigh til byens bedste priser.

læs mere
Carwashteam

Carwashteam

Jeg parkerer audien i parkeringshuset under Waterfront Shopping, fordi jeg først skal træne hos Wellcome Fitness og dernæst handle et par småting. Når jeg henter bilen igen, er den shiny og lækker. Næsten som ny. Carsteamwash gør bilvask til en leg, fordi det kan foregå, mens jeg selv gør noget andet.

læs mere
Murerfirmaet HP Jensen

Murerfirmaet HP Jensen

Murerfirmaet HP Jensen fokuserer på det solide håndværk og service i topklasse. Trænger dit badeværelse til en modernisering, skal husets facade pudses, ønsker I en ombygning eller skal taget fornys, giver vi som murer gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

læs mere
error: Content is protected !!
X