Vælg en side

Den kendte vinforretning i Charlottenlund har fået to dygtige vinkendere med indgående lokalkendskab med ombord. Mød vinfeinschmeckerne og de nye butikschefer Thomas Kristian Veirø og Stephen Christensen.

De to herrer Stephen Christensen og Thomas Kristian Veirø, er et godt match. Både til hinanden og for Theis Vine. Stephen er yngst, men kommer med en ’tung’ baggrund som vinmand og vinchef i luksus­super­markeds­kæden Meny i henholdsvis Hørsholm, Charlottenlund og Rung-sted. Han har også en international vin­uddannelse. Thomas er en passioneret sommelier DSF fra den danske restaurations­verden, bl.a. har restaurant Mikkelgaard og M/S Amerika nydt godt af hans næse, og han har også 16 år fra Vinoteket i Gentofte med i bagagen. Med andre ord to professionelle med stor kærlighed til og viden om vin i kombination med et ubestrideligt kendskab til de lokales smag.

 

 

 


Thomas Kristian Veirø


Stephen Christensen

VINKONKURRENCE: 2 favoritvine – til 2 heldige vindere

1 fl. Télégramme og 1 fl. Bilcart-Salmon Brut réserve

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende os en hilsen på enten facebook eller instagram. Og fortæl os hvem du ønsker at dele vinen med 🙂

Mandag den 20. december 2021

Vil vi trække lod blandt alle jeres svar og vinderen får direkte besked.

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X