Vælg en side

Ideen bag Earthing

Princippet og ideen bag Earthing er meget enkel: når vi er i kontakt med jorden,  opnår vi en elektrisk balance, som har fundamentale effekter på vores helbred.

– og hvis man lige tænker lidt efter, så er det måske ikke så underlig en idé!

Alle levende væsener er i konstant kontakt med jorden. Det har vi mennesker også været – indtil vi begyndte med gummisåler og gulvmaterialer, der isolerer os fra jorden. Det moderne menneske kan nemt gå igennem en hel dag uden jordforbindelse. Det vi nu ser er, at det har store konsekvenser for vores helbred og velvære.

I kontakt med moder jord

Den mest enkle måde at få jordforbindelse på er at gå ud med bare fødder på græsset, på jorden eller på andre elektrisk ledende materialer. Trægulve og asfalt er isolerende, mens f.eks. et stengulv eller ubehandlet beton virker fint. Men den mest optimale løsning er en dukkert i havet!

Det er veldokumenteret, hvordan stresshormonet kortisol fra binyrerne hurtigt vender tilbage til en normal døgncyclus ved jording. Man formoder, at det er jordforbindelsens virkning på hjernens pinealkirtel (epifysen), som producerer hormonet melatonin, der regulerer mange processer i kroppen – inklusive søvnrytmer. Herved normaliseres også andre hormonelle processer.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.


error: Indhold er beskyttet.