Vælg en side

Skal du også have en Popeye efter træning?

Good n Green er områdets nye bud på salater, der mætter som et måltid, smager som en drøm og er sunde som bare pokker. Få rabat hele januar.

Spinat, grønkål, søde kartofler, haricots verts, edamamebønner, syltede rødløg, mandler og grillet flankesteak. Oven på chipotle-dressing, som understreger smagsoplevelsen med salt, syrligt, lidt sødt og umami. Salaten hedder Popeye og er oplagt til restituering efter træning, og er én af de seks salat bowls, som du kan få hos Good n Green.
Alle frisksnittede, valgt og sammensat ud fra deres sundhedsværdi og smag.  

Kok og ernæringsekspert

Christina Cumings, der har en lang karriere bag sig som chefkok for kendte restauranter og en universitetsgrad i ernæring og sundhed, har ramt et behov med sin nye Green n Good. En udvidet salatbar – du kan også få veggiedeller, supper og veganske kager – hvor kødet udgør 20 procent og det grønne 80. Skabt ud fra de højeste kokkestandarder til smag og kvalitet, og den fremsynede ernæringsspecialists krav om sundhed. For diabetikere, glutenallergikere, vegetarer, veganere og andre, der vil spise godt og sundt, er Good n Green heaven. Alt laves fra bunden, hver dag, og skifter i takt med sæsonens økologiske råvarer.   

Åbningstider: Mandag-lørdag: 11-20 / Søndag: Lukket

Good n Green til konfirmationen eller brylluppet? Kok og ernæringsekspert Christina Cumings og team leverer også mad til fester og selskaber. 

Good n Green / Gentoftegade 68 / 2820 Gentofte / Telefon 31 61 24 94 / www.goodngreen.dk

 

Take away / Thai Lanna

Take away / Thai Lanna

  Spis dig sund i take-away fra Thai Lanna Skal du være sund i det nye år, elsker store smagsoplevelser og samtidig vil spare tid, så er områdets førende thairestaurant et af de bedste bud. Thai Lanna, der laver en suveræn take-away, har nemlig altid sat en ære i...

læs mere
Smagen af Provence

Smagen af Provence

Vi kender alle til de dage, hvor middagsmaden helst skal lave sig selv. Heldigvis findes der en velsmagende håndsrækning til travle familier, der serverer kvalitets-takeaway til appetitlige priser. Overlad køkkentjansen til Dagens Måltid.

læs mere
error: Content is protected !!
X