Vælg en side

Hellerup Retreat har udvidet klinikken med unikke antistressende terapeutiske behandlinger, der hjælper mennesker med udfordringer i livet, bl.a. stress, angst, svære følelser og traumer. Opgradér dig selv, få bedre livskvalitet og udvikl dit potentiale med terapi. Terapeut og behandler Daniella Cecilia, der er specialiseret i stress, traumer og senfølger, benytter metoden Somatic Experiencing® International og principperne fra somatisk coaching og neurovidenskab.

Book en tid til samtaleterapi på telefon
42 74 08 09 eller hellerup-retreat.com

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Køb ind til jul i Nordhavn

Køb ind til jul i Nordhavn

Prøv noget nyt og gå på jagt efter julens indkøb i Århusgadekvarteret. Her er butikker, du ikke finder andre steder. Kunst, design, duftende cremer, smukke billeder, møbler, tøj, delikatesser og ikke mindst luksusvarer i Meny. Alt, hvad hjertet begærer af gaver, som skaber glæde, fordi de er anderledes, personlige og eksklusive, og et stort udvalg af kvalitetsmad til juledagene.

læs mere
Gear n Stuff

Gear n Stuff

Copenhagencc på Rådhusvej 3, i Charlottenlund er en ”high-end” destination for cykeltøj og udstyr. Her kommer kvalitet, anvendelighed samt kompetent og god service i første række. Butikken og webshoppen forhandler mærker som MAAP, Velocio, POC, Pirelli, WAHOO, MOSAIC og OPEN Cykler, og der køres social rides i weekenden. Find os på copenhagencyclingclub.com

læs mere

error: Content is protected !!
X