Vælg en side

I over 20 år har Jan Mikkelsen haft sin gang på Amalienborg, hvor man ikke går på kompromis med rens af gallakjolerne. Men renseriet er også populært i lokalsamfundet på Østerbro, der vil have kvalitetsrens og vask med miljøhensyn.

Renseriet Jan Mikkelsen på Nordre Frihavnsgade kan i år fejre 40 års jubilæum med glade kunder. Gode Østerbroborgere indleverer trygt garderoben, skindjakken, dynerne og tæpperne til perfekt behandling og det bedst tænkelige resultat. Og også på de bonede gulve er der glæde over ekspertisen på Nordre Frihavnsgade, der også tilbyder skrædderi og omforandringer.


De skånsomme rensemetoder kan fjerne stort set alle slags pletter med en professionel finish.

Miljøvenlig garanti og sprøde flipper

Processerne i forbindelse med rens og vask fjerner effektivt næsten alle pletter og lugte uden at beskadige tøjet. Eller miljøet.
– Ja, vi sørger altid for, at vores rensemetoder overholder de fastsatte regler og krav, så vi kan være med til at værne om vores planet, fortæller ejeren Jan Mikkelsen, der også har specialiseret sig i skånsom vådrens af skrøbelige tekstiler som fx brudekjoler. Skal dine skjorter være virkelig hvide og med rene, sprøde kraver og manchetter, sørger stedet for den helt rigtige professionelle finish.
Jan Mikkelsens indstilling til kvalitet og service betød, at renseriet den 16. april sidste år – på Dronning Margrethes 80 års fødselsdag – blev udnævnt til ”Kongelig Hofleverandør”.


Kvalitet og godt håndværk gennemsyrer alt fra renseri til skrædderi.

Uddannede skræddere med mange års erfaring

– Vores erfarne skræddere kan reparere og ændre alt fra hverdagstøj til formelt tøj, bryllupskjoler og bolig-tekstiler. Skal du have omforandret din brudekjole inden den store dag, kan vores uddannede skrædder med mange års erfaring, sagtens klare det. Vi står klar med rådgivning, måltagning og professionalisme. Du booker en tid hos skrædderen til en fitting, hvor I taler om, hvad dine ønsker måtte være. Dernæst tages mål, og der aftales tid til næste fitting, hvor så kjolen skal prøves efter endt omforandring.
Vi klarer alt fra ændring af stropper, længde kortes, syes ind i livet eller noget helt andet. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan klare. Vi klarer alt!


Den familieejede virksomhed i 2 generationer er også medejer af Danmarks største skind- og pelsrenseri med indleveringssteder over hele landet.

Besøg NORDs boligbutikker her:

Maleren fra Ordrup

Maleren fra Ordrup

Malermester Pia Rasmussen fra Ordrup i Charlottenlund er din lokale maler, som kan mere end at opfriske dine stuer. Ud over alt indendørs malerarbejde er Pia dygtig til både tapetsering og maling af møbler og arvestykker. Pia laver også smukke malerier til både private og virksomheder. Ring til Pia og få et uforpligtende tilbud.

læs mere
Entreprenør & murer Hans Johansen

Entreprenør & murer Hans Johansen

Vi forhandler og udfører fade® akustikløsninger til lofter og/eller vægge. Kvalitet, grundighed og pæne løsninger kendetegner Hans Johansen A/S. Vi er et familieejet aktieselskab siden år 2000, og vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vi prioriterer ærligt arbejde og sætter en ære i at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X