Vælg en side

Køb Organique hos Nava Helsemarked og i udvalgte Meny-butikker

Måske verdens sundeste?
Økologiske energidrikke og isteer uden kemiske tilsætningsstoffer og genmodificerede ingredienser til dig, som ikke vil fylde din krop med unaturlige produkter.
Organique består af naturlig frugtekstrakt fra acaí og guarana og te brygget på yerba mate. Vi har fundet de sundeste frugter, bær og urter fra Brasilien. Valgt den bedste kvalitet. Købt dem fra økologiske landmænd i Amazonas, som har dyrket dem bæredygtigt.

Vores bæredygtige værdikæde
Vores bæredygtige værdikæde støtter op om en bæredygtig fremtid og om en socialøkonomisk udvikling for landmændene i Amazonas. Køber du Organique, er du med til at støtte udviklingen. Jo flere produkter vi sælger, jo flere bær og frugter skal de høste. En stigende efterspørgsel vil kunne bidrage til standsningen af fældningen af regnskoven.

Overskud i hverdagen
Organique er til dig, som godt kunne bruge et ekstra energiboost i din hverdag. I begge isteerne er der naturlig koffein fra yerba mate, og i energidrikkene er der både naturlig koffein fra yerba mate og guarana.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Thai Lanna smuk mad til din fest

Thai Lanna smuk mad til din fest

Festhumøret stiger med smuk og velsmagende mad, som består af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna. Hvis corona igen udfordrer, har Thai Lanna også løsninger til det.
Indbydende thaimad fra Thai Lanna giver din fest et smukt og velsmagende indhold – både til konfirmation, bryllup og til små private sammenkomster, eller når medarbejderne skal forkæles. Thai Lanna sørger naturligvis for at anrette corona-sikkert, de vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan også hjælpe med at stille op mv.

læs mere
Garbanzo – En farverig mundfuld

Garbanzo – En farverig mundfuld

Friskbagte pitabrød med chiafrø og quinoafrø rullet i majsmel, inden de kommer i ovnen. Derefter fyldt med friske grønne råvarer, udvalgte luksussalater og endelig kød eller falafel, så du kan sætte tænderne i en smuk og farverig mundfuld. Du kan også vælge en bowl.

læs mere
Smagfuld Thai festmad

Smagfuld Thai festmad

Skal du booke mad til brylluppet, konfirmationen eller selskabet, som grundet corona er blevet udskudt, er Thai Lanna klar til fest.
Jeres helt egen menu: Har I helt særlige ønsker, så er Thai Lanna altid klar med spændende forslag. Antal retter og gæster er næsten uden betydning. Udover stedets klassiske festmenuer, bestående af tre forretter og tre hovedretter inkl. jasminris og rejechips, kan I altid tilføje ekstra retter. Og skulle I have en særlig thailandsk favorit, som ikke er på menukortet, klarer Thai Lanna den også. Coronatiden gør selvfølgelig, at der kan opstå forskellige udfordringer. Thai Lanna, som følger myndighedernes anbefalinger, har derfor udviklet forskellige løsninger. Fx en ’fællesbuffet hver for sig’. Her pakkes maden i individuel emballage.

læs mere

error: Content is protected !!
X