NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Smiler du kun med lukket mund? Er du ked af mellemrummet eller et skævt tandsæt? Så er dine tænder i de bedste hænder hos Heidi Lund.

Drømmer du om et snorlige tandsæt som Hollywood-stjernerne? Så kan du godt begynde at smile stort. Løsningen hedder Invisalign og er det perfekte valg til dig, der længe har overvejet at få rettet tænder – uden at nogen lægger mærke til det.

Usunlig Tandretning 
Glem alt om ganebøjler og togskinner. Kosmetisk tandretning med Invisalign bruger gennemsigtige plastskinner, som gradvist rykker dine tænder tættere og tættere mod dit drømmesmil. Det fortæller tandlægen Heidi Lund i Hørsholm, der har dygtiggjort sig i kosmetiske tandbehandlinger og i dag er en af landets førende Invisalign-tandlæger med en diplomuddannelse fra London i systemet.
– Det er aldrig for sent at få rettet tænder, fortæller Heidi, der bl.a. har hjulpet flere kendisser til et nyt og snorlige smil. Ligesom mere end 12 millioner mennesker på verdensplan har fået rettet tænder med Invisalign.

Se dit smil på forhånd
Tandretningen indledes med en grundig forunder-søgelse: Røntgen, fotos af tænder og ansigt og en fuldstændig registrering af tænder og bid. Der laves også en 3D-simulering af dit nye smil, så du kan se, hvad du skal glæde dig. Hele konsultationen er gratis. Din personlige behandlingsplan udarbejdes så ved hjælp af avanceret computerteknologi, hvor Heidi Lund designer dit nye smil. Forløbet tager i snit 8-12 måneder. Her har du skinnerne på 20-22 timer i døgnet, og de udskiftes en gang om ugen.
– De kan nemt tages af, når du spiser eller måske skal til en fest, hvor du ikke har lyst til at have dem på, forklarer Heidi Lund. De tages også ud, når du børster tænder, så du passer din tandhygiejne til perfektion.

Perfekt smil og bedre tandsundhed
En anden fordel ved Invisalign er, at du hjælper dig selv til en bedre tandsundhed og et optimalt bid. Tænder, der sidder skævt, nedsætter nemlig tygge-funktionen og kan være svære at holde ordentligt rene. Det retter Invisalign op på. Hør mere om systemet hos Tandlæge Heidi Lund i Hørsholm, der ud over at være særligt dygtige til kosmetiske tandbehandlinger er en klassisk og moderne tand-lægepraksis med 12 ansatte. Her er dine tænder i de bedste hænder.

 

Sådan foregår det

En Invisalign-tandretning indledes med en grundig undersøgelse: Røntgen, fotos af tænder og ansigt, og en fuldstændig registrering af tænder og bid. Der laves også en 3D-simulering af dit nye smil. Materialet sendes til Invisalign, og efter Heidi Lunds anvisninger udarbejdes den endelige behandlings–plan. Konsultationen til Invisalign-behandling er gratis. Et typisk Invisalign-forløb tager 8-12 måneder. Du har skinnerne på 20-22 timer i døgnet og skifter skinne en gang ugentlig. Smerter? Nogle oplever lidt ømhed. Holder resultatet?
Ja, men tænder, der er blevet rettet, vil gerne rykke sig tilbage, så der er enkelte forholdsregler:
Tandlægen sætter en lille tråd bagpå tænderne, og i minimum de første seks måneder efter tandretningen skal du sove med nogle særlige skinner. Men du har fået dit drømmesmil, så det er en lille ’pris’ at betale for at beholde det.

 

Snorlige tænder efter tandretning med Invisalign.

 


Invisalign kan også rette Invisalign kan også rette mellemrum.

Invisalign pris

Forundersøgelse inkl. 3D-scanning GRATIS.
Tandretning 15.000-45.000 kr.
Gennemsnitsforløbspris 30.000-45.000 kr.

Blegning halv pris

Normalpris 3.000 kr.
Din pris 1.500 kr.
Gælder i september og oktober. Oplys at du har set tilbuddet i NORD

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X