Vælg en side

Gastronyheder

Ny Take Away i Hellerup

Ny Take Away i Hellerup

Folkene bag det kendte Hidden Dimsum på Nytorv har nu etableret Hidden Dimsum 2900 på Strandvejen 163. Herfra serveres frisk håndlavet dimsum på Hongkong manér til bespisning på stedet eller takeaway. Lokalet er indrettet af Mai, som også har indrettet den populære dimsum snackbar Hidden Dimsum by Night. Fra Hidden Dimsum 2900 vil vi udleve vores drøm om, at en dag vil vi bringe dimsum til din spisestue.

læs mere
RALPHs Mad&Vin

RALPHs Mad&Vin

RALPHs vinbar på Øster Farimagsgade 93, Østerbro er en lokal restaurant og vinbar. Stedet byder på en uformel stemning, hvor alle er velkomne til god mad & vin. Hos RALPHs vægtes værtskabet højt og gæsten er altid i centrum. Kig forbi og oplev stemningen.

læs mere
Nyt konditori / bager

Nyt konditori / bager

Så åbner det mest lækre bageri på Østerbrogade. Man bliver virkelig fristet, når man kigger på kagerne i vinduet. Her laver vi kvalitetsbagværk til gode priser. BreadHouse Bakery er så heldig at have den fantastiske konditor Jessie Sky, der har arbejdet i både London og Paris.

læs mere
Det er istid

Det er istid

Sommer er is-tid, og vi er så heldige at have et fantastisk udvalg af den lækreste af slagsen. Is, hvor kvalitet er et must. Hvor man kan smage fløden og de hindbær, lakridser, kaffe og chokolade og alle de andre skønne smagsvarianter, is i dag gerne må smage af.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Frisk frugt og grønt hos Market by Rosengaard

Frisk frugt og grønt hos Market by Rosengaard

Friske frugter og grøntsager flot præsenteret i trækasser samt salg af frisklavet kaffe, kogebøger, et udvalg af delikatesser, vin og olivenolie og ikke mindst 100 % friskpresset grøntsags- og frugtjuice i mange varianter fra A.M. Rosengaards egen produktion.

læs mere
Spis en lækker frokost på La Sirena

Spis en lækker frokost på La Sirena

La Sirena har fået en flot makeover i 20 års fødselsdagsgave. Indretningen er moderne og behagelig at opholde sig i, og der er mange nye retter på menuen. Frokostkortet er helt nyt med både delikat smørrebrød, forskellige omeletter, moules frites, fish and chips og pariserbøf.

læs mere
Kinome – ny japansk restaurant i Hellerup

Kinome – ny japansk restaurant i Hellerup

Hos Kinome får du japansk fusions-gourmetmad med dyb og rig smag. Du kan spise i den lille restaurant med plads til ca. 20 eller købe som takeaway. Råvarer og tilberedning er i top, og der er masser af smag i selv den mindste bestanddel, som fylder munden. Prisen er absolut rimelig for den høje kvalitet.

læs mere
error: Content is protected !!
X