Vælg en side

Er du bevidst om, at det, du mærker som frygt og angst, har præcis det samme afsæt inde i dig, som din tro og positive ønsker for dig selv og din fremtid har?

 

Vores indre tanker og handlinger tager sit primære afsæt i vores underbevidsthed.

Vores underbevidsthed består af to ting – vores op-levelser og vores overbevisninger. Og netop i vores overbevisninger styres vores frygt og angst, men i lige så høj grad vores tro og ønsker for os selv og vores fremtid. Vigtig information:
– Overbevisninger er noget, du tror er sandt, men som du ikke har oplevet endnu. Dine daglige beslutninger og handlinger styres altså af dit indre syn om en fremtid, som du ikke kan bestemme over, men godt kan påvirke med dine indre tanker, tro og ønsker.

Er du typen, der ser glasset som halv tomt eller halv fyldt?

De fleste af os siger instinktivt, at vi ser glasset som halv fyldt, og det skyldes, at du på et nanosekund beslutter dig for at være positiv, fordi det virker rigtigst i din egen vurdering af dig selv. Men i lige så høj grad, fordi du gerne i andres øjne vil fremstå som en, der er positiv. Men præcis den handling, altså at vende noget til noget positivt, det kan du træne dig selv til at udføre omkring alle dine tanker.

Tro på det – og det vil ske.

På arbejdspladsen skriver vi visioner budgetter for år 2021 ned – og gør dem derved tydelige for alle. Det betyder, at vi alle som en nu har fået kodet vores underbevidsthed med ønsket for år 2021. Sagen er blot den, at det er først når vi mærker, hvorfor vi skal nå målene, at de tages ind på det dybeste lag af underbevidstheden. Derfra hvor vores hverdag styres 95%. Når vi mærker ”hvorfor”, som er vores eget udbytte af at nå målene – altså den personlige anerkendelse og genkendelse, der kan komme via forfremmelse, udmærkelser, bonus etc. – det er først da, at firmaets visioner og budgetter bliver registreret hos hver af os som mål, vi tror på og ønsker skal opfyldes. Indtil da forbliver det tro og ønsker fra ledelsens side, der 50/50 kan lande som frygt og angst hos den enkelte frem for som tro og ønsker.

Vi har hvert vores ”hvorfor” inden i os.

Du genkender dit eget ”hvorfor” i dine historiske følelser af tidligere at have opnået resultater, blive set og anerkendt af andre. Det er ledelsens ansvar at kende til hver med-arbejders ”hvorfor”, men kender du til dit eget ubevidste ”hvorfor”? Året er netop startet, og det er nu, at du skal skrive dine egne ønsker ned for år 2021. Sæt retningen for dit år 2021 ved at kode dine overbevisninger for hele året. For hvert punkt, du skriver ned som mål for året, skal du også skrive ned, hvorfor – altså hvilken følelse – du vil opnå, når du har nået målet.
Vi arbejder dagligt med at hjælpe til med at lave disse øvelser både for private og for virksomheder – ring i dag på 31 73 43 03 og bestil en introduktionstime.

Kim Borch, 53 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv og når sine mål. Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. Læs mere på: bodyandmindinstitute.dk.
Mark Zuckerberg fra Facebook: Mark siger META

Mark Zuckerberg fra Facebook: Mark siger META

Mark Zuckerberg er stifter af Facebook. Han er ubetinget en af verdens mest betydningsfulde ledere og iværksættere. Derfor er det også værd at lytte til, når Mark pludselig begynder at bruge et nyt ord rigtig meget. Mark siger meta! Men hvad betyder det egentlig, når lederen af Facebook bruger det ord.

læs mere
Louise Holm: Fra Løvens Hule til millionsucces

Louise Holm: Fra Løvens Hule til millionsucces

Louise Holm er en gudsbenådet fighter. Gennem hårdt arbejde, opfindsomhed og en pæn portion ’ben i næsen’ har hun opbygget en unik forretning inden for indretning af boliger og virksomheder. Hendes ledelsesfilosofi er at gå forrest med det gode eksempel.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X