Vælg en side

Forår er Address-tid, for intet sted er næsten bedre end at sidde på restaurantens store terrasse i Tuborg Havn med kølig rosévin i glassene og friskfangede fisk på tallerkenerne. Slet ikke nu, hvor man har en Michelin-præget kok med ombord.

Forår på Address er hygge og stemning på den store terrasse med masser af fisk og skaldyr, knasende sprøde asparges, duft-ende urter og liflige desserter med syrlighed og kant, lover Philip Eistrup. En hjemvendt ven af huset som kan tale om forår, mad og stemning, så det næsten kan smages og duftes! Philip Eistrup er kok og har tidligere arbejdet for Address, og nu er han tilbage som assisterende kokkechef. Meningen er, at han skal bruge sin erfaring fra sin tid på den Michelin-ambitiøse restaurant Alchemist, som Lars Seier Christensen står bag. Så når vi sætter os på Address’ store terrasse for at nyde foråret, bliver det med nye retter lavet i samarbejde med chefkok Thomas Kragelunds mere bistroprægede franske køkken.


The winner team: De to daglige ledere Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi i selskab med kokkene Thomas Kragelund og Philip Eistrup.

Sæsonens råvarer bestemmer menuerne
– Vi har en løbende dialog med hinanden og vores leverandører om menuernes nye sammensætning, som ligesom før vil være baseret på sæsonens råvarer, siger Philip og løfter sløret for, hvad vi bl.a. kan forvente os: Ceviche med råmarinerede kammuslinger, kaviar og hummersauce til forret. Dernæst en hovedret bestående af stegt pighvar med stenbiderrogn i sauce nage tilsmagt med forårets urter, gerne plukket i egen urtehave. Og til dessert grønne jordbær med hvid chokolade og dild.

3-retters aftenmenu 445 kr.


Cheviche af kammusling med caviar & sauce af skaldyr, ramsløg og lime. 155 kr.


Stegt vagtelbryst med morkler, syltede jordskokker, brændt porre og kartoffel hollandaise. 275 kr.


Hummer farseret skærising med fennikel, røget sauce og caviar. 275 kr.

Variation af havtorn med syltede gulerødder og hvid chokolade mousse. 95 kr.

Grill og stemning på terrassen
Står den på frokost, laver Address luksusudgaver af smørrebrød, og fjordrejer på friskbagt brød er et must. Imens kokkene kreerer og du spiser, sørger de daglige ledere Jilly Høi og Tilde Christiansen Olsen for at holde det høje niveau og skabe god stemning. I samarbejde med køkkenet og overfor gæsterne, får de Address til at spille, så det både er et uhøjtideligt mødested i eksklusive omgivelser, som det er en attraktiv aftenrestaurant. Det er også Tilde og Jilly som planlægger stedets events. Bl.a. en skaldyrsaften i selskab med en vinhandler, og henover sommeren vil der være hyggelige grillaftener på terrassen. Se mere på hjemmesiden.

Address
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Telefon 39 43 00 83
addresstuborghavn.dk

Åbningstider
Frokost: 11.30–15 / Aften: 17.30-21.30
Mandag–fredag: 10–23 / Lørdag-Søndag: 11.30-23

Restaurant Address set udefra

X