NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Lusaja Indretning hjælper med at få din personlige historie frem i din indretning, samtidig med at funktionaliteten spiller – både hvis du har brug for friske øjne på dit nuværende hjem eller sommerhus, skal downsize eller flytte sammen med en kæreste.

Mange gange, når Sanne Kvarnstrøm – indehaver af Lusaja Indretning bliver hyret til at bistå med indretningen, har kunden en masse dejlige møbler, og det, der er brug for, er at flytte lidt rundt, få et nyt billede på væggen eller finde frem til den helt rigtige belysning. Andre gange skal der tages valg for at forenkle, eller måske har kunden brug for hjælp til at kaste sig ud i en anden stil.

Sanne Kvarnstrøm lytter til, hvad der er det rigtige for dig.

Lytter sig frem

Sanne Kvarnstrøm har i de seneste 13 år hjulpet private og virksomheder med at få indretningen til at fungere. Hendes fornemste opgave er, synes hun, at lytte sig frem til, hvad den enkelte kunde ønsker, hvad der betyder noget, om stilen skal være afdæmpet eller ”pang”, minimalistisk eller fyldt med minder. Hun kommer med de friske øjne udefra og kender ikke forhistorien, så hun kan tillade sig at sætte spørgsmålstegn ved mange ting.
– Er du sikker på, at du skal have det store vitrineskab med? Muligvis har det affektionsværdi, men det kommer også til at fylde meget i rummet, giver Sanne som eksempel.

Minimalistisk eller detaljer er en helt personlig sag.

Final touch

Lige fra hun startede sin virksomhed, har Sanne lagt vægt på at tænke nyt med gammelt. Måske er der noget godt i gemmerne på loftet, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Hun kommer også tit i designerhjem med møbler af alle de kendte navne, hvor ejerne alligevel synes, der mangler noget. Her hjælper indretningseksperten måske med at finde noget unikt – en stor vase, en lille skulptur, en pude fra Peru – for at give det touch, der mangler, så hjemmet bliver mere personligt. Den rigtige løsning er det, der fungerer for familien.

Måske er drømmesofaen – Poeten af Finn Juhl – men hvor skal den stå?

Når man flytter sammen

Mange par, som flytter sammen, er glade for et hjælpende blik. De kommer begge med det bedste og det rigtigste, synes de. Lusaja Indretning er specialiseret i at få det flettet sammen uden for mange kompromiser.
– Det er beboernes historie, jeg går ind i, og den skal frem, forklarer Sanne.

Klar til salg

Lusaja Indretning hjælper også mange kunder, som skal flytte. Både med at vælge de møbler ud, de skal have med, hvis de fx skal downsize. men også med at gøre boligen klar til salg, så den fremstår mere stramt og uden for mange små bunker og alt for personlige effekter. Derefter kan hun hjælpe med indretning af det nye hjem.
– Lige meget hvilken type indretning, det handler om, kommer jeg med de friske øjne og kan hjælpe med at gøre dit hjem eller sommerhus både personligt og funktionelt, så det passer til det, der er vigtigt i din hverdag, forklarer hun.

Sannes filosofi: Et hjem skal være funktionelt, personligt og hyggeligt.

 

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.
X