Vælg en side

Pinar Lauridsen har trykket udløseren på sit kamera ned rigtig mange gange. Resultatet er passionerede billeder af mennesker. Fotos af alle situationer: lige fra det klassiske portræt, som fanger sjælen i øjet, til mennesket i sit livs store øjeblikke, imens det skaber, i æstetisk arkitektur for et livsstilsmagasin eller i overfyldte rum til et dokumentarprojekt.

Hun arbejder for private, for virksomheder og samarbejder med livsstilsmagasiner rundt omkring i verden, men mest i Danmark og Tyrkiet.

Livlige Pinar Lauridsen prøver at sætte lidt ord på, hvad der kendetegner hende:

– Jeg er en passioneret fotograf, og jeg elsker mennesker. Jeg elsker at fotografere mennesker, siger hun.

Fotografere mennesker gør hun alle vegne og i mange sammenhænge, både til privat – og businessbrug. Hun har nu haft base i København i to år sammen med sin datter Ditte, men fotograferer også i fx Istanbul, hvor hun er vokset op, og rundt i verden.

Det diskrete vidne

– Jeg fotograferer på atelier, på gaden, på arbejde, mens du leger, eller aller bedst når du er glad og lykkelig til dit livs højtider, siger Pinar, som dyrker at være det diskrete vidne til højtider som bryllup. Og hun nyder bagefter at gøre hvert billede smukt og aflevere et stilfuldt resultat, så brudeparret, familie og venner for altid har de smukkeste minder.

Fanger personligheden

Pinar Lauridsen forsøger i sine portrætter at vise, hvem hun har med at gøre, både gennem den måde hun fanger udtrykket og gennem valg af omgivelser.

– Mine fotos skal reflektere den portrætteredes værdier og personlighed, siger hun.

Hendes portrætter bliver derfor også meget forskellige. Hun fotograferer både businesskvinden, som skal brande sig, og hun har lavet en dokumentarudstilling med fotos af nomader i deres hjem og andre reportageserier, hvor hun går tæt på mennesker. Man kan se eksempler på hendes website.

Design og arkitektur

Ud over portrætter har hun især specialiseret sig i at fotografere mode, design og arkitektur og har lavet mange serier for restaurations- og hotelbranchen. Hun har samarbejdet med internationale livsstils-magasiner som fx Vogue, Maison Française, Elle Decoration og Marie Claire Maison.

Underviser i foto

Hvis du ønsker at blive bedre til at fotografere og vil vide mere om teknikken, underviser Pinar Lauridsen også i fotografi. Hun er selv uddannet som professionel fotograf i Istanbul.

Besøg NORD's Kultur butikker her:

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Jeg vejleder de danske kunder i, hvor de bedst kan sælge deres effekter. Der er mange muligheder, da vi bl.a. afholder auktioner i London, Paris, Geneve, New York og Hong Kong, så det skal være noget, der har international interesse. Derudover hjælper jeg kunderne med vurderinger, eksport­tilladelser, tilbud på shipping og kontrakter – alsammen for at sikre at kunden får den bedst mulige service og tryghed, når et værk skal sælges i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til den danske kunstner Vilhelm Hammershøi – I 2017 satte Sotheby’s verdensrekord for det dyreste solgte maleri af en dansk kunstner på auktion.

læs mere
Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Sjældent har et navn passet så godt som ‘BYENS HUS’ med tilføjelsen ‘vi skaber sammen’. Dermed er hele værdigrundlaget og visionen på plads. Det her hus er for alle, og alle kan være med til at forme og fylde på indholdet. Meld dig på banen, hvis du har specifikke ønsker til, hvad der skal foregå, for alt er ganske nyt endnu. Huset er i den grad stadig under udvikling – og det skal det blive ved med at være.

læs mere
CHP Event i Bernstorffparken

CHP Event i Bernstorffparken

Det er ikke rigtig jul, før vi har været til det fantastiske julemarked på slottet i Bernstorffparken. Det er erfarne CPHevent, der står bag tilløbsstykket. Se og oplev alskens julepynt, smag på de lækreste julegodter i de historiske rammer, at hvor 130 fantastiske juleudstillere med alt, hvad hjertet begærer.

Fredag 6. december kl. 15-20.
Lørdag 7. december & søndag
8. december kl. 10-16.

læs mere
error: Content is protected !!
X