NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Æstetiske trends udvikler sig med tiden. Også inden for brystforstørrelse. Lige nu efterspørges en blødere og mere naturlig brystform. Velkommen til hybridbrysterne!

Det er ikke længere et tabu at give barmen en hjælpende hånd. Heller ikke, når man hedder Mascha Vang. Efter 12 år med implantater, der også havde klaret en amning, var det tid til en udskiftning. Denne gang til et implantat med en anden profil.
– Ikke fordi jeg var utilfreds med størrelsen på mine gamle bryster, men for at udfylde hulrummet, som tyngdekraften havde været lidt gavmild med. Det fortæller Mascha Vang, som personligt fik anbefalet AGATA af en i vennekredsen.

Eksperter i kvindelige former

AGATA Privathospital er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker. En ny trend er de populære hybridbryster, hvor klinikken ofte benytter runde MemoryGel®Xtra implantater fra Mentor, som kombineres med eget fedt.
– På den måde kan vi finjustere formen på brystet og fjerne eventuel asymmetri, forklarer speciallægerne Annette Chakera og Lilian Engel, to af AGATAs rutinerede plastikkirurger.

 

Win-Win med hybrid

Fedtet hentes fra kroppen, hvor der er overskud, fx mave, talje, hofter eller lår. Det oprenses og injiceres herefter i brysterne med stor præcision, så form og volumen bliver perfekt og lige dér, hvor der er behov for det.
– Resultatet er bryster med en fantastisk blødhed og et meget naturligt look. En ren win-win- situation, fordi området, hvor fedtet tages fra, samtidig bliver mere defineret og får en smukkere kontur, lyder det samstemmende fra de to kirurger.

Kavalergang til de åleslanke

Hybridbryster er også ideelle til meget slanke kvinder, som ikke har nok brystvæv til at dække et implantat. Her kan fedt camouflere kanten af implantaterne og give en bedre kavalergang. Nogle kvinder ønsker også med alderen helt at få fjernet implantaterne. Her anbefales et brystløft kombineret med fedtoverførsel, som genskaber barmens harmoniske form med et pænt volumen.

Vild med Agata

Mascha Vang kan i den grad anbefale AGATA, hvor hun fra første konsultation har følt sig i de allerbedste, professionelle hænder.
– De er søde og super kompetente, og fulgte løbende op på, hvordan jeg havde det. Sjældent har jeg følt mig så tryg i et forløb, slutter hun.

 

Hvad koster hybridbryster?

En hybrid-brystforstørrelse med MemoryGel®Xtra implantater fra Mentor + eget fedt starter ved 47.000 kr.
inkl. 1 års Tryghedsforsikring.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X