Vælg en side

(Ovenstående billede) Ansigtsproportionerne er genetableret, og hamsterposer og kæbelinjer har fået et opløftende fillerboost med Restylane for et yngre og friskere udtryk.

 

Kosmetiske behandlinger kræver en kunstners blik – og en kunstners hånd. Begge dele får du hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik på Frederiksberg. Thomas er desuden fast i klinikken, så der altid er en læge til stede. Også på den måde er du tryg.

 

 

På speciallægeklinikken Thomas Kjær Uhlig uddanner de deres patienter, så de bliver dygtige til at se, hvilke typer behand­linger, der giver det bedste resultat. Det siger Thomas Kjær Uhlig og uddyber:
– Det betyder ikke en total foryngelse eller forvandling, men at skabe det, der passer til din personlighed, så du – når du kigger dig i spejlet – smiler og tænker, at det er den, du er. Vores patienter vil nemlig gerne ligne sig selv – på en god dag – for 5 måske 10 år siden.

 

FORYNGENDE FORVANDLING

Hamsterposer, knapt så fyldige kinder, en vigende hage og triste mundvige med dybe furer, kan få et opløftende og foryngende fillerboost.
– For os er målet, at få patienten til at ligne sig selv på en fin og harmonisk måde. Det skal føles og se naturligt ud, understreger Thomas Kjær Uhlig. Resultatet skal leve op til den følelse, du har indeni, og det, du vil gerne vil udtrykke.
– Ingen gider jo se ældre ud, end de er. Og med en veldokumenteret filler som Restylane lagt de korrekte steder kan man udglatte rynkerne, løfte trækkene og ændre ansigtsproportionerne.
De smukkeste behandlinger er dem, som ingen kan se. Det er sådan vi arbejder, fastslår Thomas Uhlig Kjær.

 

CERTIFICEREDE SPECIALISTER

På klinikken er de specialister til fingerspidserne og dygtige til at se ansigtet som en helhed. Thomas Kjær Uhlig er øjenlæge, mens hans kone Anne Birgitte er kosmetisk sygeplejerske og anæstesisygeplejerske. De laver også løbende skræddersyede makeovers og skaber fantastiske resultater med en kombination af Restylane og Azzalure (botox), der fremhæver din karakteristiske udstråling på en elegant måde.

 I Speciallægeklinikken møder du ægteparret Anne Birgitte og Thomas Kjær Uhlig. De har haft deres klinik i mere end 12 år og har hver deres kompetencer. Med andre ord et godt makkerpar med megen erfaring.

error: Content is protected !!
X