Vælg en side

Vær kræsen på vegne af din sparegris. Sådan lyder opfordringen fra Formuepleje i Hellerup, som er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter. Det betaler sig nemlig i det lange løb, viser sammenligninger mellem en række alternativer.

Efter en god lang sommer er det tid til at interessere sig for, hvordan man vil investere sine sparepenge. Hvor længe skal pengene være investeret, hvor store udsving kan man tåle, og hvor stor må risikoen være, før det går ud over nattesøvnen? Alt det skal man gøre op med sig selv, eventuelt med kyndig hjælp.

– Kom fx til et intromøde hos Formuepleje eller lav en aftale med os hjemme hos jer selv, eventuelt sammen med jeres revisor, foreslår kundedirektør Helle Snedker.

Man skal nemlig se sig godt for, når man er blevet parat til at investere sine sparepenge. Spørg flere steder, før du beslutter dig, så mavefornemmelsen er rigtig, når formuen skal plejes.

I eksperthænder

Kundedirektøren plejer at sammenligne det at investere med at rejse. Hvis man skal en weekendtur til Paris, kan man snildt selv klare det på nettet, ligesom man bruger sin netbank til daglige bankforretninger. Men vil man invitere hele familien tre uger til New Zealand, vil man gerne i eksperthænder.

– Man har brug for en personlig drøftelse med den person, som skal sørge for, at noget så vigtigt som din opsparing har det godt, siger hun.

Penta – høje afkast

Hvis man beslutter sig for at ville investere en del af sine midler langsigtet, dvs. minimum fem år og med en høj risiko, er Formueplejes gearede fond, Penta, en god mulighed. Det viser sammenligninger af afkastet hos nogle af de største udbydere på det danske marked.

– Læringen af sammenligningen er, at hvis du er villig til at tage risiko på kort sigt, har du på længere sigt en bedre forretning. Vores værste måned siden april 2009 bød på et fald på næsten 10 pct. Til gengæld ville du være blevet mere end 100 pct. rigere, hvis du havde
været investeret de seneste fem år. Det er mere end de dygtigste og største alternativer har opnået.

Kom til uforpligtende intromøde

På gratis intromøder introducerer Formuepleje til investeringsløsninger, omkostninger, og hvordan man kommer i gang. Bagefter kan du stille eller lytte til spørgsmål over et let traktement.

Næste møder: Nivaagaards Malerisamling med frokost og gratis entré til udstillingen: 7.9 kl. 12
Hellerup – Tuborg Havn: 26. sept. kl. 17 eller 18. okt. kl. 12.

Du kan også få tilsendt en gratis Intropakke. Læs mere på formuepleje.dk eller ring til Helle Snedker på 87 46 49 00

FORMUEPLEJE
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Telefon 87 46 49 00
formuepleje.dk

Invester i ejendomme med formuepleje

At investere i ejendomme hos Formuepleje giver et godt og stabilt afkast. Samtidig er det en vigtig brik i en bredere risikospredning, for det er stadig vigtigt at sætte sin opsparing i forskellige typer af investeringer – fx aktier, obligationer og ejendomme – som har forskellige risici og påvirkes forskelligt af underliggende økonomiske bevægelser.

læs mere

NORD NEWS • Plej din formue

Uanset din formues størrelse, kan Formuepleje være noget for dig. I Formueplejes ældste forening – Formuepleje Safe – er investorerne i gennemsnit blevet knapt 13% rigere om året efter omkostninger siden starten i 1988. Det er der ikke andre i Danmark, der kan matche.

læs mere
error: Content is protected !!
X