Vælg en side

Sig farvel til dansehåndtag og mavedellen og genbrug fedtvævet til andre steder på kroppen, der mangler fylde. På luksusklinikken CeriX i Hellerup er de førende i kosmetisk kirurgi med eget fedt og smukke harmoniske former. Velkommen til fedtsugning på første klasse!

 

Træt af ridebukselår og genstridige fedtdepoter, der ikke forsvinder trods flere slankekure og utallige timer i fitnesscentret? Så kan en fedtsugning være løsningen. Her fjernes fedt­depoterne fra bl.a. maven, flankerne, BH-dellen, banandellerne, armene, inderlårene og dobbelthagen. Og de fjernede fedtdepoter kommer ikke igen.
– Fedtsugning skal ses som et godt supplement til sund kost og træning, fordi vi her går lokalt ind og behandler områder, der ellers er svære at komme til livs. Men det er ikke en genvej til vægttab, forklarer Rie Jensen, der er kosmetisk sygeplejerske og ejer af CeriX i Hellerup, der er blandt de absolut førende klinikker i Danmark inden for fedttransplantation og kosmetisk kirurgi. I de smukke luksuriøse rammer på Strandvejen emmer det af eksklusivitet, og kun det nyeste operationsudstyr får adgang til adressen.

 
TO-I-EN-OPERATION: FARVEL TIL FEDTET – GODDAG TIL FYLDIGE FORMER

Hos CeriX i Hellerup er du i hænderne på nogle af Danmarks stærkeste kirurgiske kompetencer. Her er fokus altid på det naturlige og æstetiske resultat med udgangspunkt i den enkelte kvindes eller mands anatomi. Og sikkerheden er i højsædet. Lige nu hitter kosmetisk kirurgi, der kombinerer fedtsugning med fedttransplantation til andre steder af kroppen, som måske mangler fylde. Her høstes eget fedt fra f.eks. lår, mave eller knæ, som så genbruges til at forme og ”skulpturere” eksempelvis bryster, balder, hofter og læber. En meget skånsom, naturlig og harmonisk løsning, der kun efterlader minimale ar.

 

NATURLIGT RESULTAT MED MINIMALE AR

– Der er kun små prikker i huden, dér hvor fedtet sprøjtes ind, og du bestemmer naturligvis selv sammen med kirurgen, hvor fedtvævet skal tages fra. Det ser vi på ved en forundersøgelse, hvor vi også kigger på din vægt, kropsform og livsstil, uddyber Rie Jensen, der ikke er i tvivl om, at denne form for kosmetisk kirurgi, hvor man så at sige slår to fluer med ét smæk, er kommet for at blive.

 

Formfuldendte kurver med eget fedt

FEDTTRANSPLANTATION & FEDTSUGNING PÅ 1. KLASSE. Øverst: Brystforstørrende operation med eget fedtvæv (300 ml i hvert bryst). Nederst: Fedtsugning af mave, lænd og flanker.

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Content is protected !!
X