NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hår- & makeup-artisten Helene Mertz er den bedste reklame for sit eget brand. Bløde lyse krøller, forførende vipper og en perfekt glød må være brudens drømmelook anno 2021. Men Helene styler også andre, der bare gerne vil være den bedste udgave af sig selv.

Det naturlige og tilfældigt charme-rende look er en af tidens stærkeste tendenser indenfor brudestyling, siger hår- og makeup-stylisten Helene Mertz, som dog også sværger til kunstige vipper for et mere intenst blik. I høj kurs er også de efterspurgte clip-on hairextensions fra Templehair i fantastisk kvalitet, som hun selv er ambassadør for.


Fra brudestyling til business-looks: Helene Mertz mestrer det hele! Hendes motto: ”Jeg lover dig, at jeg først er færdig, når du er 100% tilfreds”

Glamourøs naturlighed og andre drømmelooks

– Dagens brud går efter et ”soft-glam look” med lyse jordfarver, rosa skær og en make-up, der fremhæver de naturlige fine træk, forklarer Helene Mertz. Hendes råd til bruden lyder: Undgå at vaske håret på bryllupsdagen, så det er nemmere at sætte. Husk en lipgloss, så du kan friske læberne op mellem kyssene, og brug en vandfast mascara, hvis du skulle fælde en tåre på dagen.

Kundekredsen tæller primært kvinder, der vil have lagt et flot festlook til en bestemt begivenhed eller vide, hvordan de skal style sig selv i hverdagen og vælge den rigtige makeup tilpasset dem. Hendes univers tæller bl.a. også tv-kendissen Geggo, som Helene har stylet ved flere lejligheder. Helene er tilknyttet Avénique klinikken på Østerbro, der er specialister i hårfjerning med laser.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X