Vælg en side

Det er næsten fem år siden, at NORD besøgte Tandlægerne på Alleen. Den gang havde tandlæge Amir Bahari næsten lige overtaget tandlægeklinikken. Nu er der igen sket nyt i en af områdets kendteste og største tandlægepraksisser, som har serviceret patienter i 40 år.
– Jeg synes, vi har fået Kongerigets flotteste tandlægeklinik! siger Amir Bahari stolt. Den erfarne tandlæge står i spidsen for det nu syv mand store team og en klinik, der er blevet dobbelt så stor og mindst lige så flot.

 

Slap helt af i lækkert loungemiljø

Klinikken har nemlig været igennem en omfattende renovering. Amir fortæller, at de har været så heldige at inddrage flere kvadratmeter fra en af de omkringliggende butikker, som ikke brugte dem. Så i stedet for at være en klinik på 100 kvadratmeter er den nu næsten 200 kvadratmeter. Alt er blevet renoveret. Det mest iøjefaldende er venteværelset, som mere er en lækker lounge end et klassisk venteværelse. Her er lyst, rart og eksklusivt. Udvidelsen betyder også, at Amir har kunnet udvide medarbejderstaben.
– Vi har altid haft patienter på venteliste, og dem kan vi endelig hjælpe, fordi vi har fået en ny, dygtig tandplejer.


Tandplejer Peter Hvass er blevet headhuntet til klinikken.

 

Tandplejer med talent for diagnostik

Jesper Hvass er klinikkens nye tandplejer. Sammen med tandplejer Helle Claudi kan nye patienter nyde godt af klinikkens høje faglighed.
– Vi har headhuntet Jesper, fordi han er knivskarp på diagnosticering, men også fordi han er god til mennesker med sit rare vestjyske væsen, forklarer Amir.


Amir Bahari tager sig altid god tid til hver patient.

Der er som altid afsat god tid til den enkelte, og udover alle gængse tandbehandlinger tilbyder klinikken den topmoderne CEREC-metode. Den bruges til fremstilling af kroner, indlæg og broer. På ét enkelt besøg kan du fx få en porcelænskrone. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter, og den bliver sat fast med det samme.

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Strawberry blonde forever… Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør. Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashion-hår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

læs mere
Brug din øjenskygge som en funky eyeliner!

Brug din øjenskygge som en funky eyeliner!

Nu er der tid til at komme ud i verden igen, og på med lidt makeup. Brug din øjenskygge som en funky eyeliner! Du kan bruge dine øjenskygger til at lave en funky eyeliner. Sådan her får du en eyeliner med masser af farve og en eyeliner, som kan holde hele dagen.

læs mere
error: Content is protected !!
X