NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Chefkonditoren er passioneret omkring sit fag, og elsker store udfordringer.

 

Fra overdådige bryllupskager til miniaturekager i tusindtal og specialdesignede festkager til royale og politikere. Bodenhoffs Bageri er specialister i helt særlige kager til enhver fest.

 

Så smuk, romantisk og skulpturel kan en festkage fra Bodenhoffs Bageri se ud.

 

WAUW!-effekten er helt tydelig, når konditorchef Allan Ander-sen fra Bodenhoffs Bageri, kreerer sine smukke og imponerende festkager. For udover at producere daglige kager og brød i høj kvalitet til bagerkædens otte butikker – bl.a. i Meny i Hellerup – er Bodenhoffs Bageri også berømmet for sine festkager. Især efter Allan Andersen med international erfaring er blevet konditorchef.

 

Drømmekagen leveret til døren

– Jeg siger stort set aldrig nej til en spændende udfordring, lyder det passioneret fra Allan Andersen i spidsen for Bodenhoffs team, der hver uge leverer festkager til hele landet. Både klassiske festkager med suveræne smage til de virkelig spektakulære festkager: Fx Christiansborg som kagehus for folketinget, et kæmpe spiseligt ’glashøjhus’ til en meget stor kunde, festkager til royale mærkedage, 4500 cupcakes til Christiansborg på Kulturnatten, plus et væld af forskellige bryllupskager. Bare for at nævne nogle af dem. Bodenhoffs’ ekstravagante festkager kan skræddersys til alle typer af events, produktlanceringer, fester, gallapremierer, sammenkomster, bryllupper, dåb og konfirmationer, og det sker altid i tæt dialog med konditorchef Allan Andersen.

 

Bliv inspireret og hold øje med de mange konkurrencer

www.facebook.com/bodenhoffs

Instagram#bodenhoff_official

 

Kontakt konditorchefen på / info@bodenhoffs.dk / 38 86 22 97 / bodenhoffs.dk / info@bodenhoffs.dbodenhoffs.dk

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X