Vælg en side

Chefkonditoren er passioneret omkring sit fag, og elsker store udfordringer.

 

Fra overdådige bryllupskager til miniaturekager i tusindtal og specialdesignede festkager til royale og politikere. Bodenhoffs Bageri er specialister i helt særlige kager til enhver fest.

 

Så smuk, romantisk og skulpturel kan en festkage fra Bodenhoffs Bageri se ud.

 

WAUW!-effekten er helt tydelig, når konditorchef Allan Ander-sen fra Bodenhoffs Bageri, kreerer sine smukke og imponerende festkager. For udover at producere daglige kager og brød i høj kvalitet til bagerkædens otte butikker – bl.a. i Meny i Hellerup – er Bodenhoffs Bageri også berømmet for sine festkager. Især efter Allan Andersen med international erfaring er blevet konditorchef.

 

Drømmekagen leveret til døren

– Jeg siger stort set aldrig nej til en spændende udfordring, lyder det passioneret fra Allan Andersen i spidsen for Bodenhoffs team, der hver uge leverer festkager til hele landet. Både klassiske festkager med suveræne smage til de virkelig spektakulære festkager: Fx Christiansborg som kagehus for folketinget, et kæmpe spiseligt ’glashøjhus’ til en meget stor kunde, festkager til royale mærkedage, 4500 cupcakes til Christiansborg på Kulturnatten, plus et væld af forskellige bryllupskager. Bare for at nævne nogle af dem. Bodenhoffs’ ekstravagante festkager kan skræddersys til alle typer af events, produktlanceringer, fester, gallapremierer, sammenkomster, bryllupper, dåb og konfirmationer, og det sker altid i tæt dialog med konditorchef Allan Andersen.

 

Bliv inspireret og hold øje med de mange konkurrencer

www.facebook.com/bodenhoffs

Instagram#bodenhoff_official

 

Kontakt konditorchefen på / info@bodenhoffs.dk / 38 86 22 97 / bodenhoffs.dk / info@bodenhoffs.dbodenhoffs.dk

Besøg NORDs gastro butikker her:

Nord tester flødeboller

Nord tester flødeboller

Vi elsker flødeboller, og vi bad kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund om at finde de 3 bedste blandt 7 skønne flødeboller. En flødebolle er en lille, lækker, delikat sag, som skal kunne nappes i 5-6 mundfulde. Balancen mellem nok skum, bund og chokolade skal bidrage til oplevelsen. For meget chokolade kvæler smagen af skum og bund. Ligeledes vigtigt med et sprødt knæk i chokoladen sammen med skummets fluffy, søde og en anelse seje konsistens, og uanset hvad bunden er lavet af, så skal den også bidrage med smag og tekstur. Den perfekte flødebolle ifølge Annemette Voss

læs mere
Konfirmationskage med stiletter – var det noget?

Konfirmationskage med stiletter – var det noget?

Tænk kagen ind i planlægningen og få en super lækker kage, som er skræddersyet til konfirmanden, eller som bare opfylder jeres hedeste ønsker til kagen. Det kan være et flot retro overflødighedshorn, en temakage eller hvad med kransekageringe med en yndefuld chokoladestilet fyldt med chokolade. Rimeligt ”instagrammable”. Bodenhoffs chefkonditor Allan Andersen har haft travlt med at kreere velsmagende, men også anderledes kager til årets konfirmationer.

læs mere

error: Content is protected !!
X