Vælg en side

Chefkonditoren er passioneret omkring sit fag, og elsker store udfordringer.

 

Fra overdådige bryllupskager til miniaturekager i tusindtal og specialdesignede festkager til royale og politikere. Bodenhoffs Bageri er specialister i helt særlige kager til enhver fest.

 

Så smuk, romantisk og skulpturel kan en festkage fra Bodenhoffs Bageri se ud.

 

WAUW!-effekten er helt tydelig, når konditorchef Allan Ander-sen fra Bodenhoffs Bageri, kreerer sine smukke og imponerende festkager. For udover at producere daglige kager og brød i høj kvalitet til bagerkædens otte butikker – bl.a. i Meny i Hellerup – er Bodenhoffs Bageri også berømmet for sine festkager. Især efter Allan Andersen med international erfaring er blevet konditorchef.

 

Drømmekagen leveret til døren

– Jeg siger stort set aldrig nej til en spændende udfordring, lyder det passioneret fra Allan Andersen i spidsen for Bodenhoffs team, der hver uge leverer festkager til hele landet. Både klassiske festkager med suveræne smage til de virkelig spektakulære festkager: Fx Christiansborg som kagehus for folketinget, et kæmpe spiseligt ’glashøjhus’ til en meget stor kunde, festkager til royale mærkedage, 4500 cupcakes til Christiansborg på Kulturnatten, plus et væld af forskellige bryllupskager. Bare for at nævne nogle af dem. Bodenhoffs’ ekstravagante festkager kan skræddersys til alle typer af events, produktlanceringer, fester, gallapremierer, sammenkomster, bryllupper, dåb og konfirmationer, og det sker altid i tæt dialog med konditorchef Allan Andersen.

 

Bliv inspireret og hold øje med de mange konkurrencer

www.facebook.com/bodenhoffs

Instagram#bodenhoff_official

 

Kontakt konditorchefen på / info@bodenhoffs.dk / 38 86 22 97 / bodenhoffs.dk / info@bodenhoffs.dbodenhoffs.dk

Besøg NORDs gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X