Vælg en side

Her har du mulighed for at spise og feste under samme tag. Med sine unikke og autentiske detaljer danner PANGEA rammerne for en fuldkommen restaurant- og natklub–oplevelse.

Nye, kyndige hænder i køkkenet

Kokkene har gjort sig umage med en 3-retters menu, der bliver serveret klar til at dele ved bordet, afslappet og uformelt. Middagen er fuld af smag, farver og kærlighed og fungerer perfekt som et kulinarisk indspark til den festlige aften med familie, kollegaer eller venner.

Og man kan snildt læne sig afslappet tilbage og ‘enjoy the ride’, for det er nemlig de garvede mennesker fra DiningSix, der står bag de populære restaurantkoncepter KöD og Basso, der nu står for både at sammensætte, komponere og præsentere menuen hos PANGEA. Menuen varierer, men består altid af minimum 3 retter for 395,- pr. person.

 

(Øverst).Hver lørdag kl. 22.30 forvandles PANGEA fra kulinarisk restaurant-oplevelse til eksklusiv natklub. (Nederst) Tag en chill-out stund i de forskellige loungemiljøer.

 

Eksklusiv natklub i unikke omgivelser

Hver lørdag fra klokken 22.30 forvandles PANGEA fra en kulinarisk restaurantoplevelse til Nord-sjællands eksklusive natklub. Her kombineres farverige cocktails med lækre beats, smuk lyssætning og et pakket dansegulv; den perfekte fest-oase! Natklubben er åben for alle, entréen er gratis, og du kan feste helt frem til klokken 04.

Lad de eksklusive lokaler hos PANGEA danne rammerne for dit næste arrangement. Vi har skabt nogle unikke lokaler i naturskønne omgivelser, der egner sig fantastisk til forskellige lejligheder, og sammen med dig vil vi skabe den perfekte fest, hvor kun din fantasi sætter grænserne. Hos PANGEA har vi gode erfaringer med en bred palette af arrangementer og festlige lejligheder, herunder gallamiddage, prisuddelinger, julefrokoster og receptioner. Derudover indbyder stedets charmerende rammer også til livets vigtige fester såsom jubilæumsfesten, den runde fødselsdag og sidst men ikke mindst: Brylluppet.

Vores dygtige kokketeam har sammensat tre særlige selskabsmenuer. Vælg mellem en klassisk 3-retters menu med godt kød i fokus, vores italienske smagsrejse à 10 serveringer eller “Finger-food”; en kombination af små lækre tapasanretninger. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement på info@pangeacph.dk

Vi glæder os til at fejre dig!

 

PANGEA

Strandvejen 235 / Charlottenlund / 69 15 68 30 / pangeacph.dk

Åbningstider: Hver lørdag kl. 19 / Natklub fra kl. 22.30

Tag festen til et nyt niveau

Tag festen til et nyt niveau

Lissan Voss Sørensen fra Uniqdays har om nogen forstand på ingredienserne, der gør dit event unikt og festen uforglem­melige. Hun er også en overtruffen festlig med­spiller til barnedåben, konfirmationen, studenter­festen, fødselsdagen og brylluppet, hvor hun har ideerne, der tager festen til en nyt niveau.

læs mere
Beat vs sax!

Beat vs sax!

Du får det bedste af to verdner, når du booker en DJ Kenny Jensen og saxofonist Oleksandr Kolosii til festen. DJ’en sætter den rette festlige stemning og saxofonisten tilføjer en unik liveoplevelse. Sammen leverer de med ægte kærlighed musikken til receptioner, events og fester.

læs mere
error: Content is protected !!
X