NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Du får det bedste af to verdener, når du booker en DJ og saxofonist til festen. DJ’en sætter den rette festlige stemning og saxofonisten tilføjer en unik liveoplevelse. Sammen leverer de med ægte kærlighed musikken til receptioner, events
og fester.

 

Vi elsker at give værten og gæsterne en på opleveren, så det bliver en fest de sent vil glemme, siger DJ Kenny Jensen, der sammen med den internationale jazz-saxofonist Oleksandr Kolosii er med i duoen Beat VS Sax. Det seneste år har Beat VS Sax spillet på Tisvilde Bistro, PANGEA , Hotel Marienlyst, Kongekilden, Skt. Petri og til et væld af privat- og firmafester.

 

Afslappet lounge og et ordentligt blæs

DJ Kenny Jensen har siden slut 80’erne fyldt dansegulvene og spillet op til dans ved fester i NORD-området. Han er også vært på bl.a. POP FM og Radio Soft, og til sommer er han DJ på “VI ELSKER 90’erne” landet over. Oleksandr Kolosiis har spillet musik siden han var 6 år. Først klaver og som 12-årig på saxofon. Han gæsteoptræder på de største europæiske jazzfestivaler, men hans hjerte banker også for god pop og festmusik.

– En saxofon kan det hele. Skabe en afslappet lounge-stemning og give dansegulvet et ekstra blæs, lyder det fra duoen, der virkelig gør en forskel til festen.

 

Få 25% ved booking inden 1. maj 2020 / Booking 50 180 180


error: Indhold er beskyttet.
X