Vælg en side

Felix Smith ved godt, at hans labrador Marley, som næsten altid har været med på job, er gået ind i sit livs efterår.

Det svarer jo til en gammel mand på 90 år, lyder det fra tv-værten Felix Smith, som ser kærligt på Marley. En klassisk gul labrador, der kom ind i Felix’ liv for 13 år siden.

– Racen mindede om mig selv: krudt i røven og en der elsker at møde nye mennesker. Han har virkelig været min makker.

Blødt hjerte for de firbenede

Siden Marley var hvalp, har han ligget under Felix’ skrivebord, når han lavede radio eller forberedte sig til opgaverne som tv-vært. Han har også været med foran kameraet i tv-programmet ”Hvem sagde vuf?” Nu er aktiviteterne på et vågeblus. Marley sover en del og foretrækker at gnaske i et griseøre fremfor at være på location.

– Han virker som om, han har haft et fedt hundeliv, og jeg er utrolig glad for at følge min hund helt til dørs.

Felix har også en anden hund. Golden retrieveren Pretty, som han reddede fra en hundefabrik sammen med sangerinden Sanne Salomonsen. Pretty er otte år, og er gået på pension hos Felix’ forældre.

Marley & Felix

En labrador retriever er avlet til at hente byttet til jægeren til lands og vands. Det er en yderst samarbejdsvillig hund, der vil gøre alt for en godbid, og derfor er nem at træne og have som familiehund. Det er Danmarks mest populære hunderace. Marley bor i Bagsværd med Hareskoven i baghaven hos den kendte tv-vært Felix Smith, 42 år. Felix danner også par med Marie Schmidt, som er kok, og de har drengene Theodor og Arthur på 10 og fire år.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.


error: Indhold er beskyttet.
X