Vælg en side

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej.

Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt
respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

Fylde og fasthed på 10 minutter

– Fordybningerne fra næse til mund bliver dybere i takt med, at volumen på kindbenene forsvinder. Det er ofte nogle af de første ”rynker”, vores kunder kommer ind med, da det gør ansigtet mere groft at se på, forklarer Zina Al-Hamadani. Men de nasolabiale linjer er lette at reducere med en god filler – typisk en ikke-permanent filler som Restylane og Teosyal, der er nogle af klinikkens topprodukter. Her giver filleren et direkte løft af fordybningen eller lægges, så de løfter kindbenet.
Begge fillerprodukter består af 98% vand og 2% hyaluronsyre – et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen, hvor det binder vand og giver fylde. Det gør det til et super effektivt våben, der udglatter furer og rynker fra næse til mundvige. Behandlingen foregår med en tynd nål, hvor produktet lægges under huden og dermed erstatter den tabte volumen, mens hudens naturlige indhold af hyaluronsyre genopfyldes.

Højtuddannede eksperter og hypede behandlinger

Behandlingen er blot en af skønhedsuniversets signaturbehandlinger i den populære Midase Clinic, der forener viden og erfaring med tidens mest hypede kosmetiske behandlinger og avanceret skønhedspleje. Hudterapeuten Zina har flere år bag sig som bioanalytiker på danske sygehuse og er lægefagligt certificeret til at foretage injektionsbehandlinger. Og ægtemanden Muhammad er speciallæge med bl.a. stor erfaring inden for Botox-behandlinger qua sit speciale som urolog og kirurg. Du er kort sagt i de bedste og mest professionelle hænder hos Midase, når looket skal have en frisk og foryngende opdatering.
Ud over injektionsbehandlinger tilbyder klinikken også anti-age behandlinger, medicinske peelinger, klassiske ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og spa-minicure/pedicure-behandlinger. Alt sammen til faste lave priser og med fokus på faglighed og tryghed.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X