Vælg en side

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej.

Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt
respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

Fylde og fasthed på 10 minutter

– Fordybningerne fra næse til mund bliver dybere i takt med, at volumen på kindbenene forsvinder. Det er ofte nogle af de første ”rynker”, vores kunder kommer ind med, da det gør ansigtet mere groft at se på, forklarer Zina Al-Hamadani. Men de nasolabiale linjer er lette at reducere med en god filler – typisk en ikke-permanent filler som Restylane og Teosyal, der er nogle af klinikkens topprodukter. Her giver filleren et direkte løft af fordybningen eller lægges, så de løfter kindbenet.
Begge fillerprodukter består af 98% vand og 2% hyaluronsyre – et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen, hvor det binder vand og giver fylde. Det gør det til et super effektivt våben, der udglatter furer og rynker fra næse til mundvige. Behandlingen foregår med en tynd nål, hvor produktet lægges under huden og dermed erstatter den tabte volumen, mens hudens naturlige indhold af hyaluronsyre genopfyldes.

Højtuddannede eksperter og hypede behandlinger

Behandlingen er blot en af skønhedsuniversets signaturbehandlinger i den populære Midase Clinic, der forener viden og erfaring med tidens mest hypede kosmetiske behandlinger og avanceret skønhedspleje. Hudterapeuten Zina har flere år bag sig som bioanalytiker på danske sygehuse og er lægefagligt certificeret til at foretage injektionsbehandlinger. Og ægtemanden Muhammad er speciallæge med bl.a. stor erfaring inden for Botox-behandlinger qua sit speciale som urolog og kirurg. Du er kort sagt i de bedste og mest professionelle hænder hos Midase, når looket skal have en frisk og foryngende opdatering.
Ud over injektionsbehandlinger tilbyder klinikken også anti-age behandlinger, medicinske peelinger, klassiske ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og spa-minicure/pedicure-behandlinger. Alt sammen til faste lave priser og med fokus på faglighed og tryghed.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Slut med slap hud på kroppen

Slut med slap hud på kroppen

Drømmer du om at genskabe din huds elasticitet, at få fastere hud på arme og strammere maveskind uden kirurgiske indgreb og med minimal efterfølgende downtime? Prøv Profhilo til kroppen. En ny, ikke-invasiv korrigerende kosmetisk kropsbehandling hos Midase Clinic. Profhilo® BODY er en helt ny og unik behandling, som er baseret på ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien. Den har længe været en populær behandling til ansigtet – et sandt boost til din hud – der tilfører huden fugt, strammer op, samt øger elasticiteten og niveauerne af kollagen.

læs mere
Hudforyngelse med blodplasma BLOODY BEAUTIFUL SKIN

Hudforyngelse med blodplasma BLOODY BEAUTIFUL SKIN

Janni Ree fra tv-programmet “Forsidefruerne” siger om vampyrbehandlingerne med eget blodplasma: “Jeg har fået en flot glød i huden og et mere ungdommeligt look. Min hud stråler og blev mere ensartet allerede efter første behandling. Jeg kan varmt anbefale både behandlingen og AGATAs dygtige personale”. Kim Kardashians hemmelige skønhedsvåben er en blodig affære. Men den er 100% naturlig, og så virker den! Hollywoodstjernerne gør det på stribe. Får den populære vampyr­behandling med eget blod. Og det er der flere gode grunde til, når drømmen er en synligt yngre og opstrammet hud med en smukkere og jævnere hudstruktur. Også efter akne eller andre småskader i huden.

læs mere

error: Content is protected !!
X