Vælg en side

Frisør Charlotte Bergs professionelle kæphest er, at frisuren skal understrege og underbygge personligheden. Også når det gælder en klassisk mand som Stanley. Hellere lidt, men godt.

Modellen

Stanley With, 54 år og fotograf, er en helt klassisk mand med et kunstnerisk sind. Her skejer man ikke ud i vilde farver, men han var med på at se selv med nye øjne hos frisør Monroe i Charlottenlund.

Hår

Som frisør tager jeg altid udgangspunkt i personligheden, og Stanley som er en klassisk mand, skal ikke se helt anderledes ud, men blot have kant til sin klassiske og kreative personlighed. Jeg har derfor valgt at klippe lidt mere frisure ind i hans halvlange og kraftige hår uden at ændre det helt.

Frisør Monroe

Charlotte Berg har haft Monroe i over 20 år. I salonen kan du også møde frisørerne Torben og den snart udlærte elev Zohal.

Styling og produkter

Vi bruger kun Oribes produkter og valgte at vaske Stanleys hår i deres Signature Shampoo, som er en prisvindende allround-shampoo. Håret er sat med Oribes Rough Luxury Molding Wax.

Brille

En kraftig, gedigen herrebrille i en superkvalitet fra Jacques Marie Mage til 4.390 kr. giver pondus og power til Stanleys lidt bløde udtryk.

Tøj

Stanleys foretrukne farve er sort og ser pludselig helt anderledes ud med en lækker detalje: Flot blåt uldtørklæde fra A.P.C til 1.500 kr.

Frisør Monroe
Jægersborg Allé 33
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 94 47
charlottemonroe.dk

Åbningstider
Mandag: Lukket / Tirsdag-onsdag: 8-17.30 /
*Torsdag: 9-19 / Fredag: 9-17.30 / Lørdag: 8.30-13.30
*Ulige uger til kl. 21

 

Pink Please – NORD Make-over

Pink Please – NORD Make-over

Helle Maximilla Antares er en ægte “one of a kind”, og derfor passede det hende perfekt, da hun hos Soul of HAIR fik en modig pink i håret.

læs mere
error: Content is protected !!
X