NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Adeas Privathospitaler har indgående og mangeårig erfaring med hud- og kosmetiske behandlinger. Behandlingerne udføres i trygge og eksklusive rammer.

 

I det daglige varetages de kosmetiske behandlinger af Louise Solhøj Madsen, dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske, i samarbejde med Christina Skovbølling Haak Ph.d., overlæge, speciallæge i dermatologi.
– Vi er begge specialuddannet inden for hud og hudsygdomme. Vores indgående kendskab til huden, giver os en unik platform til at udføre kosmetiske behandlinger. Vores erfaringsgrundlag er sjældent set i den kosmetiske branche. Hos Adeas møder du et team som brænder for faget. Vores tilgang til behandlingerne er nørdet og perfektionistisk. Det er super motiverende, forklarer Louise Solhøj Madsen.

 

Eksempel 1: IPL Ujævn pigmentering

IPL laser bruges mod uens pigmentering: 2.400 kr. for et helt ansigt.
I sværere tilfælde kan man supplere med fraktioneret laserbehandling til rynker og hudopstramning: 3.500 kr. for et helt ansigt.

Eksempel 2: Botox mod panderynker

Injektionsbehandling med botulinumtoxin kan fjerne eller mindske mimiske rynker i ansigtet. I dette tilfælde er injiceret botulinumtoksin i panderynker.
Det første område koster 2.000 kr. og efterfølgende områder 1.000 kr. Mindre områder såsom brynløft koster 800 kr.

 

Parkens hud og laserklinik er eksperter i, hvordan man behandler hud. Både egentlige hudsygdomme og kosmetiske og aldersrelaterede behandlinger. De er grundige og tager altid udgangspunkt i den enkelte og hjælper med råd og vejledning.

 

 

Adeas tilbyder kosmetiske behandlinger, der er skræddersyet til den enkeltes hud.

Der tilbydes blandt andet behandling af:

 • Solskader, uens hudtone og pigmentering, kar og rødme, ar-reduktion, rynker og hudforyngelse
 • Mimiske rynker
 • Statiske rynker og volumentab
 • Poser og mørke rander samt rynker omkring øjnene
 • Hudopstrammende behandlinger
 • Fjernelse af uønsket hårvækst
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler

Alle konsultationer forud for behandling er gratis og uforpligtende. Her har vi altid afsat 30 min. til grundig information.

 


Adeas har mange tilfredse patienter som anbefaler privathospitalet til andre.

 

 

Anbefalinger til Kosmetiske behandlinger:

Jeg har fået min første kosmetiske behandling med botox og filler hos Adeas i Parken. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, der er smukt og naturligt. Louise formår at sætte kunden i fokus, og lytter virkelig til kundens behov. Hun informerer grundigt om hele forløbet, og man føler sig helt tryg i hendes kompetente hænder. Louise og Christina er virkelig dygtige og får mine varmeste anbefalinger. Kathrine, Aalborg

Jeg har kun rosende ord at sige om Adeas, jeg har været kunde hos klinikken over 3 gange. Første gang, fik jeg laser – hvor jeg fik hudfornyelse. Under hele forløbet følte jeg mig i trygge hænder. Siden fik jeg rådgivning i forhold til botox og filler, og igen blev jeg mødt med professionel rådgivning og blev guidet i forhold til mit ansigt. Min behandler har igennem de 3 gange været Louise Madsen. Jeg vil stærkt anbefale Louise, hun er lyttende, anerkendende og har øje for det naturlige look. Louise er ekstremt imødekommende og ikke mindst professionel. Jeg er så glad for mine resultater, så jeg kan med sikkerhed sige at det ikke er sidste gang jeg får behandling hos Adeas. Louise, København S

Det er altid en fornøjelse at komme hos Adeas/Louise Madsen. Det, der er vigtigst for mig er, at der er god tid til at få det hele talt godt igennem – og DET er der altid. Aldrig noget hastværk. Louise er meget omhyggelig med sit arbejde, og sætter en ære i at udføre sit arbejde perfekt. Hvilket jeg værdsætter ekstremt meget. Det er jo mit udseende, det handler om. Marianne, Brabrand

 

Vejledende priser for kosmetiske behandlinger hos Adeas

Indledende samtale er gratis.

 • IPL for rødme/kar: 2.400 kr. for et helt ansigt
 • IPL for solskader og uens pigmentering: 2.400 kr. for et helt ansigt
 • Fraktioneret laser for rynker og hudopstramning: 3.500 kr.
 • Fjernelse af uønsket hårvækst: Pris fra 500 kr.
 • Botox: Det første område koster 2.000 kr. og efterfølgende områder 1.000 kr.
  Ikke-permanent filler: Pris fra 2.000 kr.

NB. Priserne er vejledende, og der pålægges et lovpligtigt gebyr for patientforsikring på 6%.

 

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Plastikkirurgi til mænd

Plastikkirurgi til mænd

Jægerkroppen er aldrig gået af mode, og flere og flere mænd benytter sig af plastikkirurgi til at opnå deres kropsideal. Plastikkirurg Trine Foged Henriksen fra Søernes Privathospital fortæller her om plastikkirurgi til mænd.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X