NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder.

Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

Mange års erfaring

Privathospitalets klinikchef og speciallæge Dr. A. Hayee Tareen har stor erfaring inden for kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi og har de seneste 15 år udført over 600 næsekorrektioner. Han står i spidsen for et dygtigt team bestående af fire speciallæger og plastikkirurger med stor erfaring fra danske hospitaler, samt flere kosmetiske sygeplejersker. Men selvom du er i de bedste hænder, skal du være klar over, at en næsekorrektion hører til plastikkirurgiens mere komplicerede indgreb. Derfor gør AGATA meget ud af forundersøgelsen.

Grundig forundersøgelse

Her kommer man ind på problemets omfang. Er det rent kosmetisk? For stor eller skæv. Bred eller drejer for meget nedad. Det kan også være en skæv næse­skillevæg, som forårsager åndedrætsbesvær eller vejr­trækningsproblemer. En næseoperation vil i mange tilfælde kunne løse problemet. 30 procent af AGATAs næseoperationer er patienter, der tidligere har fået en eller flere næseoperationer med et utilfredsstillende resultat. Den slags indgreb er mere komplekse og kræver en avanceret rekonstruktion af næsen.

Et typisk forløb

Alt afhængig af udgangspunktet for næse­kor­rektionen tager operationen typisk 2-3 timer.
Kirurgen ’åbner’ næsen ved hjælp af særlige teknikker og former den nye næse ud fra det aftalte. Der tages også billeder af næsen forud for operationen, så man kan sammenligne den gamle næse med den nye. Det er forskelligt, om man kommer i fuld narkose eller lokal bedøvelse, men efterfølgende får alle en næseskinne på næseryggen og bløde silikoneskinner indvendigt i næseborene. Efter en uge fjernes trådene, og selvom resultatet selvfølgelig er tydeligt med det samme, så går der op til et år, før det er endeligt. Hævelse og blå mærker falder til gengæld hurtigt. Allerede efter 2-3 uger, hvor du også må genoptage motionen. Du følges tæt under og efter operationen af den samme speciallæge.

Ejerne af Agata Privathospital, Aneela og Abdul Tareen, har håndplukket det bedste, daglige personale til deres nye klinik på Hellerupvej.

Abdul Tareen er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har udført plastikkirurgiske operationer og kosmetiske behandlinger i knap 20 år. Han har i mange år oplært en række plastikkirurger i kosmetisk kirurgi. I øjeblikket skriver han om kosmetiske ansigts- og næse­operationer i det nye kirurgiske kompendium til lægeuddannelsen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X