Vælg en side

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder.

Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

Mange års erfaring

Privathospitalets klinikchef og speciallæge Dr. A. Hayee Tareen har stor erfaring inden for kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi og har de seneste 15 år udført over 600 næsekorrektioner. Han står i spidsen for et dygtigt team bestående af fire speciallæger og plastikkirurger med stor erfaring fra danske hospitaler, samt flere kosmetiske sygeplejersker. Men selvom du er i de bedste hænder, skal du være klar over, at en næsekorrektion hører til plastikkirurgiens mere komplicerede indgreb. Derfor gør AGATA meget ud af forundersøgelsen.

Grundig forundersøgelse

Her kommer man ind på problemets omfang. Er det rent kosmetisk? For stor eller skæv. Bred eller drejer for meget nedad. Det kan også være en skæv næse­skillevæg, som forårsager åndedrætsbesvær eller vejr­trækningsproblemer. En næseoperation vil i mange tilfælde kunne løse problemet. 30 procent af AGATAs næseoperationer er patienter, der tidligere har fået en eller flere næseoperationer med et utilfredsstillende resultat. Den slags indgreb er mere komplekse og kræver en avanceret rekonstruktion af næsen.

Et typisk forløb

Alt afhængig af udgangspunktet for næse­kor­rektionen tager operationen typisk 2-3 timer.
Kirurgen ’åbner’ næsen ved hjælp af særlige teknikker og former den nye næse ud fra det aftalte. Der tages også billeder af næsen forud for operationen, så man kan sammenligne den gamle næse med den nye. Det er forskelligt, om man kommer i fuld narkose eller lokal bedøvelse, men efterfølgende får alle en næseskinne på næseryggen og bløde silikoneskinner indvendigt i næseborene. Efter en uge fjernes trådene, og selvom resultatet selvfølgelig er tydeligt med det samme, så går der op til et år, før det er endeligt. Hævelse og blå mærker falder til gengæld hurtigt. Allerede efter 2-3 uger, hvor du også må genoptage motionen. Du følges tæt under og efter operationen af den samme speciallæge.

Ejerne af Agata Privathospital, Aneela og Abdul Tareen, har håndplukket det bedste, daglige personale til deres nye klinik på Hellerupvej.

Abdul Tareen er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har udført plastikkirurgiske operationer og kosmetiske behandlinger i knap 20 år. Han har i mange år oplært en række plastikkirurger i kosmetisk kirurgi. I øjeblikket skriver han om kosmetiske ansigts- og næse­operationer i det nye kirurgiske kompendium til lægeuddannelsen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Slut med slap hud på kroppen

Slut med slap hud på kroppen

Drømmer du om at genskabe din huds elasticitet, at få fastere hud på arme og strammere maveskind uden kirurgiske indgreb og med minimal efterfølgende downtime? Prøv Profhilo til kroppen. En ny, ikke-invasiv korrigerende kosmetisk kropsbehandling hos Midase Clinic. Profhilo® BODY er en helt ny og unik behandling, som er baseret på ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien. Den har længe været en populær behandling til ansigtet – et sandt boost til din hud – der tilfører huden fugt, strammer op, samt øger elasticiteten og niveauerne af kollagen.

læs mere
Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere

error: Content is protected !!
X