Vælg en side

Forkæl dig selv med at få vasket dine ægte tæpper hver andet-tredje år. Det er godt for indeklimaet, og tæpperne bliver glansfulde, får dybde og klare farver igen.

 

 Møbel- og Tæpperenseriet har Europas største special­anlæg for vask af tæpper.

 

Mange gange er det først, når der kommer kaffe, vin eller andre pletter på det ægte tæppe, at vi tænker på at få det vasket eller renset. Men tæppet er ofte fyldt med støv og snavs, som en almindelig støvsuger ikke kan tage.
Det er derfor en rigtig god idé at få ægte tæpper vasket hos Møbel- og Tæpperenseriet. De er Danmarks største og ældste specialvaskeri for ægte tæpper. Møbel- og Tæpperenseriet har eksisteret siden 1958 med speciale i vask og reparation af ægte tæpper.

Rigtig vask
Tæppet får ikke bare en overfladisk rensning. Det bliver først banket,​ så al støv og grus fjernes inden vask. Tæppet bliver forvasket i store vaskekar på 4000 liter vand, hvor det svømmer rundt, inden det fladvaskes individuelt på gulv, for så at blive eftervasket, skyllet og presset i Europas største specialanlæg for vask af tæpper.

Henter og bringer

Møbel- og Tæpperenseriet henter og bringer tæpper overalt i vores område hver tirsdag og fredag. Normalt får du tæppet rent tilbage en uge efter afhentning, medmindre der også skal udføres reparation.

En klassisk størrelse ægte tæppe i sofabordsstørrelse – 140 x 200 eller lidt større – koster op til 235 kr. pr kvadratmeter i vask. Det vil sige cirka 650 kr. + 125 kr. i kørsel.
NORDs bolignyheder

NORDs bolignyheder

Blandt Kenzas favoritter er en sofa fra Jotex Den svenske influencer, blogger, designer og mor – Kenza – har skabt en lys og rummelig bolig med udvalgte forårsfavoritter fra Jotex. ALBA sofa 3-pers, 24.999 kr. Jotex.dk   TV- ellermedieskrænk i egetræsfiner Array Low...

læs mere
Nyheder til haven og terrassen

Nyheder til haven og terrassen

Foråret er havetid, også selvom jord under neglene ikke lige er dig. For uanset om du er entusiastisk havejer eller bare elsker din terrasse, kalder forårets lyse timer på udendørsliv og selvforkælelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X