NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Kosmetisk Klinik Nina Torres indleder året med sundhedsevent og individuelt tilpassede topbehandlinger for en strålende og smuk hud i balance.

Den nye kosmetiske Strandvejsklinik gør mange ting anderledes. Klinikken er en oase af fred og ro, den traditionelle reception er udskiftet med en køkkenø med baristakaffe til klienterne, og der lægges vægt på holistisk sundhed med klinikkens ’community’. Her kan du tilmelde dig årlige events om hud, krop og sind med ekspert-oplæg, live behandlinger, bobler og snacks. Inde-haver er kosmetisk syge-plejerske Nina Torres, som står i spidsen for det erfarne og dygtige team bestående af de kos-metiske sygeplejersker Cecilie Thornval og Eva Raaholt, behandlings-ansvarlig speciallæge Maria Kamstrup samt marketingansvarlige: Leonora Homburg og Sophia Lundby, der sørger for kaffen og byder velkommen.

Kosmetisk sygeplejerske Cecilie Thornval.

Læge Maria Kamstrup.

Team med mange års erfaring

Nina Torres har selv over ti års kosmetisk erfaring og afholder også Nordic Solutions Master Classes (fillerproducent med nogle af Europas bedste trænere) for andre kosmetiske sygeplejersker. Eva Raaholt er en sand pioner inden for kosmetiske behandlinger, hvor Cecilie Thornval er en æstetiker uden lige, og kliniklæge Maria Kamstrup fører ikke kun tilsyn, men foretager også behandlinger.

Fx med klinikkens avancerede scanner, hvor lægen kan se, hvilken type pigment, man har at gøre med, så evt. sygdomme kan udelukkes før behandling.

Før/Efter behandlinger

Harmony behandling fillerbehandling omkring hageparti.


Filler (kæbelinje, tindinger, hage).

Ikke ét ansigt er ens

Sikkerhed og tryghed er et must i klinikken. Alle kosmetiske produkter og metoder er udstyret med den amerikanske FDA-godkendelse, og behandlingerne foregår i behagelige og 100 procent private omgiv-elser. Forud for behandlingerne foretages en grundig hudanalyse med vurdering af ansigtets træk, så den enkelte opnår de mest naturlige og harmoniske resultater.

Drømmer du om et her-og-nu-resultat eller måske er ny inden for den kosmetiske verden, anbefaler klinikken ZO Stimulator Peel. En nem peeling, som også kaldes ”Red Carpet-Peel”, fordi den giver øjeblikkelig smuk glød, og gør huden superglat. Rigtig god inden sommeren eller som et forløb før store begivenheder som bryllupper og fester.

Behandlinger i Kosmetisk klinik Nina Torres:

• Fillers m. Restylane, Prohilo, Sunekos,
Skinbooster Botox.

• Sammensatte behandlinger. Fx Harmony:
Filler 8.000 kr. og ét område Botox gratis.

• Ultherapy: Non-invasiv opstramning af huden.

• Laser m. Frax, IPL, YAG til ar, karsprængninger, permanent hårfjerning m.m.

• Peelings: Zo Stimulator Peel 1.200 kr. pr. behandling.

Events den 9. februar og  11. maj kl. 16.30-19.00

Kroppen i balance med foredrag og live-behandling. Tapas og bobler. Gratis at deltage.

Se under ‘community’ på klinikninatorres.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X