Vælg en side

Jeg elsker at vågne op 1. januar med et helt nyt år liggende foran mig. Et nyt år er for mig lig med planer og nye begyndelser, og her på NORD er der rigtig meget i støbeskeen.

I 2021 udkommer NORD 5 gange mod 4 gange i 2020. På www.nord-magasinet.dk under udgivelser vil I kunne se, hvornår de forskellige numre udkommer og magasinets temaer.

Til november næste år afholdes endnu et af magasinets kendte netværksevents. Her får flere hundrede af områdets virksomheder og butikker en enestående mulighed for at netværke med hinanden.

Endelig er der planen om magasinets første livsstilsmesse i Charlottenlunds Slotspark. 150 udstillere og 30.000 besøgende en tætpakket weekend med mad, mode, luksusbiler, kunstbusser, svævebane, foredrag, madtelt, børneland, luftballoner, konkurrencer, kultur og meget mere.

Vi afventer spændt og fulde af håb om, at corona-situationen til den tid vil være under kontrol, så vi kan skyde Nordsjællands største livsstilsmesse i gang!

Men først gælder det årets første NORD Magasinet. Stadig pakket i folie for at tage vare på hinanden og med et indhold, hvor vi sætter fokus på motion, fester og udsalg. For selvom vi skal leve op til alle restriktioner, skal vi huske at have det godt. Hvordan holder man fx en corona-venlig fest? Det giver vi en masse gode bud på.

Derudover har vi stadig fokus på stærke emner som ledelse og iværksætteri, biler og gadgets. Faktisk er der mange flere mænd med i dette nummer, og vi opfordrer vores mandlige læsere til at komme med inputs til nye, spændende NORD-emner.

Kom godt ind i det nye år! Vi glæder os!

Chefredaktør Rina Mardahl

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.


error: Indhold er beskyttet.