NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Jeg elsker at vågne op 1. januar med et helt nyt år liggende foran mig. Et nyt år er for mig lig med planer og nye begyndelser, og her på NORD er der rigtig meget i støbeskeen.

I 2021 udkommer NORD 5 gange mod 4 gange i 2020. På www.nord-magasinet.dk under udgivelser vil I kunne se, hvornår de forskellige numre udkommer og magasinets temaer.

Til november næste år afholdes endnu et af magasinets kendte netværksevents. Her får flere hundrede af områdets virksomheder og butikker en enestående mulighed for at netværke med hinanden.

Endelig er der planen om magasinets første livsstilsmesse i Charlottenlunds Slotspark. 150 udstillere og 30.000 besøgende en tætpakket weekend med mad, mode, luksusbiler, kunstbusser, svævebane, foredrag, madtelt, børneland, luftballoner, konkurrencer, kultur og meget mere.

Vi afventer spændt og fulde af håb om, at corona-situationen til den tid vil være under kontrol, så vi kan skyde Nordsjællands største livsstilsmesse i gang!

Men først gælder det årets første NORD Magasinet. Stadig pakket i folie for at tage vare på hinanden og med et indhold, hvor vi sætter fokus på motion, fester og udsalg. For selvom vi skal leve op til alle restriktioner, skal vi huske at have det godt. Hvordan holder man fx en corona-venlig fest? Det giver vi en masse gode bud på.

Derudover har vi stadig fokus på stærke emner som ledelse og iværksætteri, biler og gadgets. Faktisk er der mange flere mænd med i dette nummer, og vi opfordrer vores mandlige læsere til at komme med inputs til nye, spændende NORD-emner.

Kom godt ind i det nye år! Vi glæder os!

Chefredaktør Rina Mardahl


error: Indhold er beskyttet.
X