NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvornår har du sidst nydt et godt glas vin? Et glas vin, som får alle smagssanserne vækket, og hvor vinen favner omgivelserne og fuldender oplevelsen. I MENY Nordhavn er de vinentusiaster med mange års erfaring.

MENY Nordhavn er en ægte vinhandel. Her huserer vinchefen Kewin Busse, hvis ambition er at dække hele paletten af vine fra de letdrikkelige følgesvende, der serveres til de nære samtaler mennesker imellem til de opmærksomhedskrævende og ambi-tiøse vine, der drager vinnydere dybere ind i vinens forunderlige univers. Altså kan du her købe vin til hverdag og fest, til underholdning og til blær, til at slukke tørsten eller til at få maden til at søge mod nye niveauer. Vælg mellem mere end 1000 forskellige vine – også den spanske stjernerestaurant ”El Bullis” andalusiske husvin og den russiske zars Alexanders yndlingschampagne.

 

VINKLUB I MENY
Kewin Busse er også manden bag en ny vinklub, der skal udbrede kendskabet til sortimentet og glæden ved vin. Og den er ikke kun for vinnørder. Her kan man deltage i alt fra portvinssmagninger til konkurrencer og vinrejser – og være først i køen til at få info om vinnyheder og unikke tilbud.
Tilmelding i butikken.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X