Vælg en side

Men faktum er, at vi alle som én – både ledere og teams – de sidste 1,5 år er blevet udfordret både som ledere og teamplayere.
Covid-19 regler og restriktioner har påvirket os alle.
Og som leder kræver det både en parathed, agilitet, indsigt, empati, respekt, ansvar og mod at stå op som leder i denne nye verdensorden.

Håber du på to seksere og en globus?

Som leder genkender du sikkert følelsen af at sidde med bind for øjnene, smide de to terninger over bordet og håbe på miraklet.
Det er vigtigt som leder at være bevidst om, at du ikke har alle svar på spørgsmål om håndteringer af nye Covid-19 regler og restriktioner.
Derimod har du som leder ansvaret for, at svarene og forretningsgangene bliver produceret og implementeret.
Ærlighed er en af de vigtigste egenskaber og adfærd, når vi taler om moderne ledelse.
Ærlighed kommer dog ikke af sig selv – ærlighed skal dyrkes, plejes, stimuleres og ofte også modnes, da dewn kræver tillid.

Det er de kloge, der spørger!

Den største tillid til dig som leder kommer fra dig selv.
De sidste 10 år har amerikanske managementguruer fået mere og mere spalteplads med budskaber som ”du kan opnå alt, så længe du kan mærke resultatet”.
Det er der en hel masse sandhed i. Primært fordi det, du fokuserer på, får din energi. Og der, hvor du lægger din energi, skaber du både forbedringer og innovation – alt sammen grundlaget for vækst og forandringsledelse.
Men vær særlig opmærksom på, at det ikke kun er dig som leder, der står i forandringer til knæene.
Forandringer betyder reelt, at vi skal lave noget, vi ikke har prøvet før. Og som leder har du ansvaret for at skabe miljøet, hvor vi anerkender, at vi jo helt naturligt ikke ved noget om det, vi ikke har prøvet før.
Så anerkend og motiver til, at der stilles spørgsmål på kryds og tværs i organisationen. Også du som leder kan og skal stille spørgsmål – i virkeligheden skal du gå forrest i kulturen: Det er de kloge, der spørger!

Og husk – ansvaret er 100% dit

Eleven til læreren: Lærer, hvad kræver det af mig at arbejde på min egen personlige udvikling?
Læren til eleven: At du skal stoppe med at vente på, at de andre forandrer sig.

Genkendelse og anerkendelse er dine to seksere

Alle som en higer vi efter genkendelse og anerkendelse, dette uanset stilling, anciennitet og køn.
Derfor er det vigtigt, at du som leder kender til dine medarbejderes kerneværdier – og særligt når du skal stimulere og motivere til forandringer.
Som leder skal du kunne kommunikere med alle på dit team. Din største og hurtigste succes opnår du, når du er bevidst om hvilke kerneværdier, hvert enkelt teammedlem har.
Når du kender kerneværdierne, kan du bevidst kommunikere via genkendelse og anerkendelse.

DET SIGER KUNDERNE:

” Vi taler stadig om det – vi bruger det i vores overlap – vi minder hinanden om, hvad vi har lært af Kim Borch. Vi kan tage nok så mange kurser, men hvis de ikke giver en følelsesmæssig mening, kan vi ikke tage ejerskab på det. Tak for en yderst spændende workshop om kerneværdier, og hvordan vi kan ændre vores arbejdsvaner til konstruktive arbejds­metoder. Tak Kim, for at være så autentisk til stede – du er meget troværdig, og du har en høj grad af indlevelse i andre mennesker. Jeg giver dig hermed vores største anbefaling,
Mange hilsner fra Kirsten (leder).
Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 73 4303 for et uforpligtende møde om vores ledelsesværktøjer.

Kim Borch, 51 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv, og når sine mål. Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. 

North Security passer på dig – og din bolig

North Security passer på dig – og din bolig

North Security er en alarmvirksomhed, der med højsikkerhedsinstallationer sætter beskyttelse af dig og din familie i absolut centrum. Bag virksomheden står en af branchens mest erfarne sikkerhedseksperter, Kenneth Johansen.
Ting kan erstattes, men ikke mennesker, og traumer kan være svære at hele, hvis man er så uheldig at blive udsat for et ubehageligt hjemmerøveri. I dag handler sikkerhed nemlig ikke kun om at forhindre den klassiske indbrudstyv i at komme ind, når vi ikke er hjemme, men i høj grad om at sikre den personlige beskyttelse døgnet rundt. Så vi helt undgår ubehagelige møder med ubudne gæster. Og det er her, North Security kommer ind i billedet. En sikkerhedsvirksomhed, som laver kundetilpassede
individuelle sikkerhedsløsninger baseret på den nyeste teknologi og mangeårig knowhow på topniveau om, hvordan man bedst sikrer sig selv, sin familie og sine omgivelser.

læs mere
Succesfuld ledelse skaber succesfulde virksomheder

Succesfuld ledelse skaber succesfulde virksomheder

Din ledelsesstil er afgørende for succes, mener erhvervspsykolog Charlotte Skeel. Din ledelsesstil er afgørende for succes, mener erhvervspsykolog Charlotte Skeel. Magtfulde og dominante ledelses­typer er som døgnfluer. Før eller siden bliver de overhalet af superdygtige innovative teams/forretninger. Se bare på succesfulde virksomheder som Apple og Microsoft kontra Kodak og Nokia. Pludselig var de to sidstnævnte væk, mens de andre styrede markedet. Karakteristisk for succes er uformel ledelse i samspil med innovation og implementering i ét – men hvordan?
Tænk ud af boksen
Succesfuld ledelsesstil stiller nysgerrige spørgsmål og identificerer og analyserer problemstillinger og udfordringer i velfungerende teams, hvor al viden fra alle indhentes, så nytænkningen blomstrer. Dvs. en kultur der samler indsigter fra dets individer og implementerer viden, nye ideer og tanker. Det kræver, at man ser på virksomhedskulturen og sikrer tryghed og åbenhed i de forskellige teams. Succes vokser af super-teams hvor alle biddrager med deres visdom. Viden bliver analyseret og bearbejdet, så de få kan implementere de fantastiske bidrag med en kort tidsfrist og uden alt for meget politik, bureaukrati og manglende ansvarstagen. Forskellige ledelsesstile anvendes præcist hvor de hører til.

læs mere

error: Content is protected !!
X