NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Men faktum er, at vi alle som én – både ledere og teams – de sidste 1,5 år er blevet udfordret både som ledere og teamplayere.
Covid-19 regler og restriktioner har påvirket os alle.
Og som leder kræver det både en parathed, agilitet, indsigt, empati, respekt, ansvar og mod at stå op som leder i denne nye verdensorden.

Håber du på to seksere og en globus?

Som leder genkender du sikkert følelsen af at sidde med bind for øjnene, smide de to terninger over bordet og håbe på miraklet.
Det er vigtigt som leder at være bevidst om, at du ikke har alle svar på spørgsmål om håndteringer af nye Covid-19 regler og restriktioner.
Derimod har du som leder ansvaret for, at svarene og forretningsgangene bliver produceret og implementeret.
Ærlighed er en af de vigtigste egenskaber og adfærd, når vi taler om moderne ledelse.
Ærlighed kommer dog ikke af sig selv – ærlighed skal dyrkes, plejes, stimuleres og ofte også modnes, da dewn kræver tillid.

Det er de kloge, der spørger!

Den største tillid til dig som leder kommer fra dig selv.
De sidste 10 år har amerikanske managementguruer fået mere og mere spalteplads med budskaber som ”du kan opnå alt, så længe du kan mærke resultatet”.
Det er der en hel masse sandhed i. Primært fordi det, du fokuserer på, får din energi. Og der, hvor du lægger din energi, skaber du både forbedringer og innovation – alt sammen grundlaget for vækst og forandringsledelse.
Men vær særlig opmærksom på, at det ikke kun er dig som leder, der står i forandringer til knæene.
Forandringer betyder reelt, at vi skal lave noget, vi ikke har prøvet før. Og som leder har du ansvaret for at skabe miljøet, hvor vi anerkender, at vi jo helt naturligt ikke ved noget om det, vi ikke har prøvet før.
Så anerkend og motiver til, at der stilles spørgsmål på kryds og tværs i organisationen. Også du som leder kan og skal stille spørgsmål – i virkeligheden skal du gå forrest i kulturen: Det er de kloge, der spørger!

Og husk – ansvaret er 100% dit

Eleven til læreren: Lærer, hvad kræver det af mig at arbejde på min egen personlige udvikling?
Læren til eleven: At du skal stoppe med at vente på, at de andre forandrer sig.

Genkendelse og anerkendelse er dine to seksere

Alle som en higer vi efter genkendelse og anerkendelse, dette uanset stilling, anciennitet og køn.
Derfor er det vigtigt, at du som leder kender til dine medarbejderes kerneværdier – og særligt når du skal stimulere og motivere til forandringer.
Som leder skal du kunne kommunikere med alle på dit team. Din største og hurtigste succes opnår du, når du er bevidst om hvilke kerneværdier, hvert enkelt teammedlem har.
Når du kender kerneværdierne, kan du bevidst kommunikere via genkendelse og anerkendelse.

DET SIGER KUNDERNE:

” Vi taler stadig om det – vi bruger det i vores overlap – vi minder hinanden om, hvad vi har lært af Kim Borch. Vi kan tage nok så mange kurser, men hvis de ikke giver en følelsesmæssig mening, kan vi ikke tage ejerskab på det. Tak for en yderst spændende workshop om kerneværdier, og hvordan vi kan ændre vores arbejdsvaner til konstruktive arbejds­metoder. Tak Kim, for at være så autentisk til stede – du er meget troværdig, og du har en høj grad af indlevelse i andre mennesker. Jeg giver dig hermed vores største anbefaling,
Mange hilsner fra Kirsten (leder).
Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 73 4303 for et uforpligtende møde om vores ledelsesværktøjer.

Kim Borch, 51 år, har igennem de sidste 15 år hjulpet hundredvis af kursister og klienter til en bedre forståelse og bevidsthed om, hvordan man tager styringen i sit eget liv, og når sine mål. Kims metoder er logiske, empatiske, strategiske og meget virkningsfulde. 


error: Indhold er beskyttet.
X