Vælg en side

Vaner og forkerte hensyn ligger ofte til grund for overvægtige hunde. Skovshoved Dyreklinik hjælper dagligt hunde og deres ejere af med de firbenedes ekstra kilo.

Overvægt rammer også hunde og dertil en række livsstilsproblemer som diabetes, hjerteproblemer og dårlige led. Ifølge Skovshoved Dyreklinik når de fleste dog langt med den rette vejledning om fodring og vægt i kombination med motion.

Godbidden er en synder

Som hundeejer skal du spørge dig selv, hvad du bruger godbidder til? De skal ikke bruges til afledning eller for at tie stille. Men til alene-hjemme og træning. Mængden af godbidder er vigtige. Er du (for) rundhåndet, så må du tilsvarende skære ned på måltidet. Du kan med fordel bruge af det daglige måltid som godbidder. Og godbidder er selvfølgelig ikke det, du selv spiser!

Sådan øger du forbrændingen

Fordeling af dagsrationen på flere måltider sætter forbrændingen i vejret. Hunde, der kun får mad én gang om dagen, kan få vrøvl med for meget mavesyre.   

Motion

I behøver ikke løbe en maraton sammen, men fornuftig daglig motionering afhængig af hunderace, i kombination med ordentlig kost og gode vaner, er en sikker slankekur.

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.