Vælg en side

Dér hvor du ser frem til at stå op hver morgen, fordi dit arbejdsliv giver dig glæde og mening?

 

Vi mennesker bruger halvdelen af vores vågne timer på vores arbejds-liv. Men mange oplever arbejdslivet som en stressende energidræner og føler ikke, at de får udfoldet deres evner til fulde.

Mange af mine klienter oplever, at retningen i deres arbejdsliv har været skåret i sten, siden de blev færdiguddannede. Pludselig i en alder af 40+ år dukker følelsen op af, at der er noget, som mangler. En længsel efter et andet og mere meningsfuldt arbejdsliv.

Et meningsfuldt arbejdsliv er meget mere end anerkendelse, at stige i graderne og en god løn. Mange mennesker har brugt årevis på en karriere, hvor drivkraften var ros og anerkendelse for deres kompetencer og resultater. Men anerkendelse kan ikke stå alene.

For at finde din rette hylde skal du starte indefra og ud. Når du tager udgangspunkt i DIG og kombinerer dét, du brænder for – altså din passion med dine personlige styrker, dine kompetencer og dine værdier, er det dér, du finder din rette hylde. Og det er præcis dét, jeg hjælper mine klienter med.

Skal du have hjælp til at finde din rette hylde i arbejdslivet?

 

Charlotte gade
Jacobsens Allé 5
Hellerup
26 15 38 30
charlottegade.dk

Charlotte Gade, 42 år, bor i Hellerup, selvstændig life & stresscoach, samt foredragsholder.

Jeg har 20 års erfaring med udvikling af mennesker – som leder og konsulent i større danske virksomheder.

Skal du have hjælp til at finde din rette hylde i arbejdslivet?

Så kontakt mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ledelse under Corona krisen

Ledelse under Corona krisen

Magasinet Nord har taget temperaturen på, hvordan danske erhvervsledere har reageret på corona krisen. Vi har været omkring 4 ledere fra vores netværk, én i karantæne. Tendensen er klar. Krisen er dyb, men der er også muligheder og håb for fremtiden.

læs mere
error: Content is protected !!
X