NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Danske familien Borcher har siden 2009 dyrket druer og produceret vine i bjergene nord for San Francisco.

Familien Borcher købte dette fantastiske stykke land i Sonoma, Californien, som havde de bedste betingelser for dyrkning af druer. Drømmen var at fremstille verdens-klasse vine, og de første var klar i 2012.
– Det tager sin tid at lave kvalitetsvine, som var ambitionen fra dag et. Så efter vi købte grunden i 2007, blev alt lavet fra bunden og vi var derfor først klar til at høste første gang i 2012.  

Efterfølgende er der hvert år lavet en Cabernet Sauvignon og et blend, som er en vin, blandet med de bedste druer – Cabernet Franc og Merlot – fra marken. Herudover fremstiller familien fire for-skellige Pinot Noir vine. Siden 2016 har familien også produceret en Sauvignon Blanc hvidvin fra egen mark.

Efter druerne er høstet, lægges de på nye franske fade, og først når vinen er helt klar, bliver den fragtet den lange vej fra Californien til Danmark. Her har familien siden 2012 solgt den begrænsede mængde flasker til kunder via mailingliste, og siden september 2022 har familien haft åbent i for-retningen på Jægersborg Allé 35 i Charlottenlund.
– Vi vil gerne møde vores medlemmer og nye kunder, og derfor åbnede vi vores danske forretning i Charlottenlund. Vi smager forskellige vine hver fredag fra kl 14. Så vi opfordrer alle vin interesserede til at kigge forbi til et glas og en snak om vores vine.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X