NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Der er noget, jeg længe har tænkt over, og som jeg gerne vil dele med jer skønne butikker, som vi skriver om i hvert nummer. Vi vil jo rigtig gerne have, at der også i fremtiden er små og store butikker fyldt med lækkert tøj, interiør, gave­ideer, sportsudstyr, smykker og meget mere, men vi ved jo også, at et stigende antal forbrugere lægger pengene på nettet i stedet for hos jer.

Ofte har vi henvendt os direkte til forbrugerne. Forsøgt at inspirere dem til andre shoppevaner. For vil vi have lokale butikker i morgen, så skal de bruges i dag. Men som forbruger er der også noget, der undrer mig.

Hvorfor giver I ikke pengene retur? Tilgodebevis hører en anden æra til. Onlinesalg er alt for dominerende i dag til, at forbrugerne som bare kan få pengene retur, når de fortryder en vare købt på nettet, orker besværet med et tilgodebevis. Måske har man fået en gave fra en butik, som ikke lige er en, og så hænger man på at finde noget. Det er heller ikke altid, man får oplyst, når man køber en vare, at man ikke kan få pengene retur. Butikkerne skal være bedre end nettet. Ikke kun på den personlige service og oplevelse, men også på returretten. Det er selvfølgelig ærgerligt, når en vare skal tages retur og pengene tilbagebetales, men det er god service og chancen for, at man som kunde vender tilbage, er stor.

Derudover er der småting, der nemt kunne gøres bedre. Fx god telefonskik. Har I ikke tid til at tale, så er en god telefonsvarer og en tilbageringning super god stil. Almindelige åbningstider uden impulsive lukke­skilte i vinduet er også en god idé. Det skaber tro­værdighed og tillid, at man altid ved, hvornår vi kan besøge jer.

Det vigtigste er dog returretten. Jeg tror desværre, at mange tænker sig om en ekstra gang, inden de køber noget i en butik, hvor de ikke kan få pengene retur, og sjældent til butikkernes fordel.

Vi vil jo gerne have, at I er her i morgen, så lad os derfor gøre det endnu bedre fra i dag!

God shopping og læselyst!
Redaktør Rina Mardahl

NORD MAGASINET er blevet større, det måler nu 17 cm x 24 cm, og det betyder, at det blevet nemmere at læse og flottere at se på. Vi pakker fortsat magasinet ind i folie for at passe på dig. Så ved du, at kun du har rørt ved det.

En helt særlig jul

En helt særlig jul

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

Julemarked og personlig blog

Julemarked og personlig blog

Jeg går efteråret i møde med to gode nyheder, som jeg her vil dele med jer. Den ene er, at NORD for første gang laver et arrangement for vores kære læsere. Et storstilet julemarked over tre dage den 18.-19 og 20. november – på Skovriderkroen.


error: Indhold er beskyttet.
X