NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

Men det har krævet masser af knofedt at få julemusikken til at spille. Og selvom jeg glæder mig usigeligt til at byde alle velkomne til dette gennemførte, hyggelige og spektakulære julemarked, så har det også været hårdt. Faktisk har jeg i NORDs 10-årige levetid ikke oplevet noget så krævende meget lang tid. Det kræver nemlig en del at få alle juledetaljerne til at gå op i en højere enhed. Sælge stadepladser, holde møder – ikke kun med julemanden  men også med et hav af sponsorer og annoncører. Til gengæld kan jeg love jer et ambitiøst julemarked med masser af lækkerier, shopping, musik, under-holdning, kendte, julemand, træhytter med julelys og mange juletræer og halmballer. Så kom, når borgmester Michael Fenger klipper snoren over fredag 18. november klokken 14 til julemarkedets officielle åbning. Her er det gratis at komme ind, men kun den 18/11 mellem kl. 14 og 15. Lyt til hans tale, mens duften af hjemmebag og julekrydderier breder sig, og lysene fra Sirius glimter smukt. Shop julegaver og smag på julens fristelser fra et stort opbud af leverandører. Det bliver stort. Lige nu sidder du med den sidste udgave af NORD Magasinet i år på over 200 sider, og vi glæder os enormt til 2023, hvor der vil være flere messer i kommunen og NORD Magasinet vil vi gøre alt for, at det bliver endnu bedre end sidste år.

For mere information og billetter se her

God jul fra Chefredaktør
Rina Mardahl

NORD fylder 10 år

NORD fylder 10 år

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse. Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X