Vælg en side

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

Men det har krævet masser af knofedt at få julemusikken til at spille. Og selvom jeg glæder mig usigeligt til at byde alle velkomne til dette gennemførte, hyggelige og spektakulære julemarked, så har det også været hårdt. Faktisk har jeg i NORDs 10-årige levetid ikke oplevet noget så krævende meget lang tid. Det kræver nemlig en del at få alle juledetaljerne til at gå op i en højere enhed. Sælge stadepladser, holde møder – ikke kun med julemanden  men også med et hav af sponsorer og annoncører. Til gengæld kan jeg love jer et ambitiøst julemarked med masser af lækkerier, shopping, musik, under-holdning, kendte, julemand, træhytter med julelys og mange juletræer og halmballer. Så kom, når borgmester Michael Fenger klipper snoren over fredag 18. november klokken 14 til julemarkedets officielle åbning. Her er det gratis at komme ind, men kun den 18/11 mellem kl. 14 og 15. Lyt til hans tale, mens duften af hjemmebag og julekrydderier breder sig, og lysene fra Sirius glimter smukt. Shop julegaver og smag på julens fristelser fra et stort opbud af leverandører. Det bliver stort. Lige nu sidder du med den sidste udgave af NORD Magasinet i år på over 200 sider, og vi glæder os enormt til 2023, hvor der vil være flere messer i kommunen og NORD Magasinet vil vi gøre alt for, at det bliver endnu bedre end sidste år.

For mere information og billetter se her

God jul fra Chefredaktør
Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.