Vælg en side

Unge Eddie har sin egen instagram-profil med over 30.000 følgere, og så elsker han at ligge på sin ’mors’ bryst, når hun bader.

Tæppetisser og hysterisk, tænkte Elvira, da hun og kæresten talte om at få en chihuahua.

– Jeg er vokset op med labradors, og kunne ikke se mig selv med en lille hund, og jeg var også bange for, at en så lille hund ikke ville have så meget personlighed. Men det blev modbevist. Eddie har en stor personlighed og er meget kærlig.

Eddie Spaghetti Pitzner, født 12. juli 2018, gør sig på de sociale medier og er med overalt. Også i badet.

Eddie leger med alle

– Han elsker at ligge på mit bryst, når jeg tager karbad eller står under bruseren. Så putter han sig helt ind til mig, siger Elvira, der også har gjort meget ud af socialisering:

– Som lille hund skal den lære, at andre hunde der er større, ikke er farlige, for ingen orker en hund, som gør af alt. Helt fra starten insisterede jeg derfor på, at han skulle hilse og lege med andre hunde. Det har resulteret i en hund fuld af selvtillid, som altid løber hen til andre hunde for at sige hej. 

Eddie & Elvira

Trekløveret Eddie, Elvira og Elviras kæreste Marc Skovsbøg, bor alle tre sammen. Eddie sover i sengen, tager med på skitur og er en kendt profil på sociale medier ligesom sin mor Elvira Pitzner, der også er en tv-personlighed og datter af diamanthandler Katerina Pitzner.

Instagram: @eddiepitzner

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.


error: Indhold er beskyttet.
X