Vælg en side

Der findes ikke ret meget, der kan sammenlignes med Elsa Adams kjoler med franske haute couture-blonder, og slet ikke hendes brudekjoler.

Fra Elsa Adams Handmade på Strandvejen strømmer der jævnligt de smukkeste kjoler. Ikke hver dag, for kjoler i en Elsa Adams-kaliber er i samme høje kvalitet som kjoler fra de klassiske haute couture-modehuse som Dior og Chanel, og den slags tager tid. Men når der gør, så bliver smukke kvinder kun endnu smukkere. Bare se på Vild med dans-værterne Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller. Begge optræder gerne i en af designerens kjoler. Det samme gør brudene. En af dem er Camilla Friis-Mantzius som i 2019 blev gift i Spanien iført en specialdesignet brudekjole fra Elsa Adams.


Elsa Adams skabte drømmebrudekjolen til Camilla Friis-Mantzius bryllup.

Samarbejde mellem brud og designer

– Elsa fangede virkelig, hvad jeg ønskede mig, og hun ramte min kropsbygning helt perfekt, siger Camilla Friis-Mantzius som henvendte sig til Elsa Adams i god tid. Camilla ønskede sig en enkel brudekjole med et lille slæb og de unikke blonder, som designeren er blevet så kendt for. Camilla og Elsa brugte et par måneder på processen med plads til prøvninger og justeringer. Bl.a. var det Elsas idé med et ’bart’ blondestykke midt på maven. Ikke noget Camilla selv havde forestillet sig, men som hun endte med at blive rigtig glad for, især fordi det passede godt til havebrylluppets romantiske stil. Elsa lavede også en kjole til Camillas treårige datter i samme materialer.

Vintageblonder fra 1920’erne

Brudekjoler, tv-kjoler og Elsa Adams andre special-designede kjoler er alle kreationer helt fra scratch, og der er tale om det fineste håndværk. Man kan ikke komme ind fra gaden og prøve forskellige brudekjoler og få ændret lidt på toppen, men man kan bestille en prøvning, som så bliver begyndelsen på den altid magiske proces, det er at få sin drømmebrudekjole. Blonderne, som Elsa Adams bruger, kommer alle fra den samme franske blondeproducent, som er verdens ældste blonde­firma. Blondedesignet er ofte vintage. Fx 1920’ernes fantastiske blondedesign lavet på ny, og som Elsa Adams også tilretter, så de passer perfekt til bruden i sin kjole.

 
Camillas 3-årige datter fik også en kjole i Elsa Adams-design.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.